zalb41 Aybo yaaa çok güzeldi oğluma bazen youtube dan açıyorum doksanlar ruhunu aşılıyorum 😁 bizim bebeler ultra hd çağı çocukları olmasına rağmen o berbat görüntü kalitesi ile bayıla bayıla izliyor 😍
Aybo zalb41 vallaha bende bazen izliyorum özellikle ‘ağlarım ben istikbalime’ durumlarımda ilaç gibi geliyor 😊
irva Deletedmom_41 89 doğumluyum o kadar çok şey geliyor ki aklıma gözümün önüne.Ah keşke o günlere geri dönebilsem.
berna_demir Deletedmom_41 96lıyım 🙋🏻♀️ Teletabiler favorimdi ahh bi de şirinler ❤️ Atari ve mario oyunu candır 😂😂 90lara dair en sevdiğim şarkı da Sibel Can’dan Padişah 😂 söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler 😇😂
Deletedmom_41 zalb41 Hepsi birbirinden guzel, kiymetli.. Allaha sukur olsun ki o donemlere ucundan kiyisindanda olsa yetistim bu yazilanlara bakilirsa suan ne cocukluk cocukluk, ne genclik genclik maalesef..
Mariposa Deletedmom_41 şarkıların tamamı, sokak oyunları, sokak satıcılari, ramazanlar sahurlar komşuluklar bayramlar , edep, ahlak, zorluk, mutluluk kısaca hersey çok güzeldi bence.
Deletedmom_41 Mariposa sukur ki o donemleri yasama sansimiz oldu, suan hersey o kadar yavan ki nerden tutsak elimizde patliyor ☹️
Eslemin_Annesiii Kirmiziburun aynn öyle canim 2014 e kadar iyidi sonra ortalık çok bozuldu ya bundan on sene sonrayı düşünemiyorum halimiz daha da vahim olacak ☹☹
Kirmiziburun Eslemin_Annesiii kötüyü düşünmek ve çekmek istemiyorum bundan 10 sene sonra herşey çok daha güzel olucak inşallah ♥️
Tomunjerrysi Deletedmom_41 yonca emcimigin biletleri cebimde sarkisi bide super baba dizisi geliyor aklima ben cok severmişim ikisinide tabi hatirlamiyorum oyle anlatiyorlar😂