Baynimir Kubra__41 2 - 3 gün diyebilirim. Aktif emzirdiğim için belki çok hızlı alamam ama kilo vermemi durdurur belki :)
Nimiko Minnakcan her doğumdan sonra 48 kılo ya düşen ben bu sefer 53 te kaldım dıye çok mutluyum boyum 1.57 53 kılo çok guzel oldu sürekli kıyafet alasım var umarım vermem
MuhammedAmine Kubra__41 benimde bir arkadaşım var öyle benim iki katım yiyor ama tığ gbi her fırsatta onu ne kadar kıskandığımı söylerim doktora gitti guatr çıktı bendede var halbuki ama onun troid bezleri hat safhada çalışıyormuş benim ki ise çalışmıyor troid ilacı kullanıyorum
Gamzetrl Baynimir evet çok yakıyor ve baygınlık geliyo😊 o yüzden yarı yarıya sulandırarak daha iyi içiliyor.
tugceo92 Kubra__41 50ye sukredin bence. Hamile kalmadan önce 48dim. Doğum yaptım ocakta. 1 ay once en son 54tum seviniyodum. Dün bi tartıldım 47 olmuşum Ama benim yapım kendimi bildim bileli böyle ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum:))
Minnakcan Ftmazeynp sırf bu tepkiyi alırmıyımki die post açamaya çekindim😂🙄 inan Buda dert verememek nasıl sorunsa Buda sorun😕
NrYlmzTsr Kubra__41 58,60 zayif degil ki ama 😄 suan da 50siniz, ben 50 olsam keske, 31 yasindayim en son 44dum, sanirim 42 yim suan 😒
Portakal Kubra__41 valla bende alamıyordum önceden hamileyken sadece 10 kilo aldım ama emzirme döneminde daha çok aldım veremiyorum keşke versem😂