Gamzetrl Baynimir evet çok yakıyor ve baygınlık geliyo😊 o yüzden yarı yarıya sulandırarak daha iyi içiliyor.
tugceo92 Kubra__41 50ye sukredin bence. Hamile kalmadan önce 48dim. Doğum yaptım ocakta. 1 ay once en son 54tum seviniyodum. Dün bi tartıldım 47 olmuşum Ama benim yapım kendimi bildim bileli böyle ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum:))
Minnakcan Ftmazeynp sırf bu tepkiyi alırmıyımki die post açamaya çekindim😂🙄 inan Buda dert verememek nasıl sorunsa Buda sorun😕
NrYlmzTsr Kubra__41 58,60 zayif degil ki ama 😄 suan da 50siniz, ben 50 olsam keske, 31 yasindayim en son 44dum, sanirim 42 yim suan 😒
Portakal Kubra__41 valla bende alamıyordum önceden hamileyken sadece 10 kilo aldım ama emzirme döneminde daha çok aldım veremiyorum keşke versem😂
Soutkum Kubra__41 ben 50kiloyum çok üzülüyorum bir 5 6 kilo almam lazım ama olmuyor yiyesin gelmiyor iştahım yok
Deletedmom0038 Kızım beş aylık hamile kalmadan önce 41 kiloydum tok karnına. Şuan 42 kiloyum hangi tarafa deliriyorduk.
elif78 Kubra__41 ben hamilelikte 63 kiloydum suan 50 kiloya kadar dustum emzirmiyorumda ama istahsiz cok yemek yemek aklima hic gelmiyor kilo almak vermekten daha zor bence suan abur cubura basladim belki onlarla alirim zayiflikta iyi degil ins aliriz kilolari
Elifdurumerve Kubra__41 kardeşim de kilo alamıyordu diyetisyene gitti bi liste verdi gece yatmadan önce bebe bisküvisi de vardı yemesi gerekenler arasında. Kaç aylık bebeğiniz süt gaz yapar ama 5 aylık filansa artık etkilemez