Kubra__41 Kızlar bebeğim şuan 2 buçuk aylık ben hamileyken en son 67 kiloydum Doğumdan sonra 17 kilo verdim emziriyorum 50 kiloya düştüm çok üzülüyorum herkes ye diyor ama alamıyorum bana yardımcı olur musunuz aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?
Minnakcan Kubra__41 bennnn😩 getçekten kilo vermekten çok alamamak zor bende emzirdiğini için yendiğim içtiğim kilo yapmıyor herkes zayıfsın diyor bendr kilo biraz olsun istiyorum kıyafetlerim çok bol ama emzirdiğini için sürekli atıştırıp bileyler yendiğim için sanırım alamıyorum 😕🤷🏼♀️
ozi Kubra__41 ekmek, makarna, pirinç, patates, şeker, şehriye türevi, kavun, karpuz, üzüm, bal, pekmez,recel, tatli.. bunları bıraktım kilo vermeye başladım. Sende bunları yersen kilo alma ihtimalin var. Özellikle aksam 8den sonra ye.
Baynimir Kubra__41 42 kiloya düştüm bende. Şu sıralar bi karışım deniyorum kilo alma garantiliymiş hatta. Sana da vereyim tarifi. 15 adet cici ebe, 1 avuç fındık, 1avuç badem blendirdan geçir. Ayrı bir kapta orta boy muzu iyice ez ve bisküvileri üzerine boşalt. Biraz süt ile yenebilecek kıvama geliyor. Tadı harika oluyor. 👌 İnternette bu tarif için bir haftada 4 kilo garanti demişler ama onda fındık ve badem yoktu 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi katıyorlar ama tadı bayıyor çok. Ben bunu her gece yemeye çalışıyorum şu sıralar :) tavsiye ederim.
asocialmom Kubra__41 şaka yapmıyorum gerçekten nasıl alamadığını sen bana anlatır mısın çünkü ben de kilo veremiyorum 🤔
Kubra__41 Minnakcan aynı dert bendede var doktorada gitmek istemiyorum bu yüzden sen bir yol bulabildin mi😕
Nimiko Minnakcan her doğumdan sonra 48 kılo ya düşen ben bu sefer 53 te kaldım dıye çok mutluyum boyum 1.57 53 kılo çok guzel oldu sürekli kıyafet alasım var umarım vermem
Janss ozi Hepsi tamam ama kavun karpuzu nasıl bıraktınız ? 🤦🏼♀️ Dayanamıyorum sarılasım geliyor karpuza 👀
ozi Kubra__41 bebe bisküvisi tarifi vermiş biri birde irmikli muhallebi yap şekerli, bebeklere nasıl veriyoruz kilo alsin diye. En kotu ihtimalle bir diyetisyene git kilo almak icin.
Gamzetrl Baynimir keciboynuzu pekmezini bende duymustum sabah ac karnına yarim çay bardağı tuketiliyormus. Eti cici bebe de olunca bence ise yarar kalori bayağı yüksek çünkü
Elifdurumerve Kubra__41 kardeşim de kilo alamıyordu diyetisyene gitti bi liste verdi gece yatmadan önce bebe bisküvisi de vardı yemesi gerekenler arasında. Kaç aylık bebeğiniz süt gaz yapar ama 5 aylık filansa artık etkilemez
Minnakcan Kubra__41 inanırmısın bende post açmayı düşünüyordum tartıya çıktıkça moralim bozuluyor eşinde almamı istiyor sürekli hamileyken çok iyydi kilon diyor😏 cicibebeli tarifi deniycem canım bende onu çok duyuyorum
Kubra__41 asocialmom yemek yemek aklıma pek gelmiyor desem inanır mısın sabah 12 de kahvaltı 7 de akşam yemeği bu kadar
Merveali Kubra__41 allahimm benden alsin size versinn işlh herkezin derdi başka biz verecez diye sizde aşacaz diye çirpiniyosun aşlahim herkese eşit verse ne olurr😂
Baynimir Kubra__41 2 - 3 gün diyebilirim. Aktif emzirdiğim için belki çok hızlı alamam ama kilo vermemi durdurur belki :)
Baynimir Gamzetrl evet keçi boynuzunu sade içiyorum ama bir çay kaşığı bile boğazımı yakıyor baya yoğun tadı :)
NrYlmzTsr Kubra__41 kac yasindasiniz? Ben her sabah ac karna keciboynuzu pekmezi iciyorum. Gerci ben dogdum dogali zayifim😄 hamileyken sadece 16 kilo almistim.
Kubra__41 NrYlmzTsr ben 28 yaşındayım evet bende hep zayıf bir kızdım ama kilom hep 58-60 arasıydı bu kadar kötü olamamıştım
Gamzetrl Baynimir evet çok yakıyor ve baygınlık geliyo😊 o yüzden yarı yarıya sulandırarak daha iyi içiliyor.
NrYlmzTsr Kubra__41 58,60 zayif degil ki ama 😄 suan da 50siniz, ben 50 olsam keske, 31 yasindayim en son 44dum, sanirim 42 yim suan 😒