tkoj ecrintubaugur bende sevindim kimsem yok benim Gölcük’te bi görümcem var 😂😂 annemle Karamürsel’de gelin geldim ben gölcüğe
ecrintubaugur tkoj karamursel yakin aslinda ama tabiayni yer gibi olmuyor bnim herkez burda ama malesef hisareynde kimse yok
ecrintubaugur tkoj benim bir kizim var 3 yasinda birde yeni dogmus bebegim var oda bugun bir aylik oldu senin canim
ecrintubaugur tkoj vlla acmadiysan verim sana bunuda cunku tarihi yakin yazik cope gidicek yoksa hic degilse ise yarasin diye demistin😊
tkoj ecrintubaugur bu gün açtım ama çöpe atmak yerine sağlık ocağına verebilirsin ben ilk denemelerde beğenmediğini sağlık ocağına vermiştim
ecrintubaugur tkoj allah razi olsun canim mahsallah rabhim canni iyi etsin pasanin 😊 bende dedigin gbi yapim en iyisi tavsiye icin tesekkur edrrim 😊
ecrintubaugur tkoj evet canim dunyada ki en guzel sey diyebilirim darisi basina 😊 ecrin saadet ahmet efe benimkilerde😊
ecrintubaugur Belizinmommm yda bn.tarihine bakim siz nerde oturuyosunuz olmdi ben kargoyla uollim sdce kargoyu karsilayin parasiz yollm size bn