ecrintubaugur tkoj merhabalar gercekten size lazimsa 50 verebilirim esimde 70 fln almis sanrim ama kullanmadik
ecrintubaugur tkoj yani orasi bana 10 20 dk mesafede diyebilirim valla iyi oldu sevindim gercekten yakin olmamiza😊
tkoj ecrintubaugur bende sevindim kimsem yok benim Gölcük’te bi görümcem var 😂😂 annemle Karamürsel’de gelin geldim ben gölcüğe
tkoj ecrintubaugur benim bebeğim bunu içiyor benim elimde de var eşim dün almış 1 aylık mama almamış olsaydı alırdım ziyan olmasın boşuna
ecrintubaugur tkoj vlla acmadiysan verim sana bunuda cunku tarihi yakin yazik cope gidicek yoksa hic degilse ise yarasin diye demistin😊
ecrintubaugur tkoj karamursel yakin aslinda ama tabiayni yer gibi olmuyor bnim herkez burda ama malesef hisareynde kimse yok
ecrintubaugur tkoj benim bir kizim var 3 yasinda birde yeni dogmus bebegim var oda bugun bir aylik oldu senin canim
tkoj ecrintubaugur bu gün açtım ama çöpe atmak yerine sağlık ocağına verebilirsin ben ilk denemelerde beğenmediğini sağlık ocağına vermiştim
ecrintubaugur tkoj allah razi olsun canim mahsallah rabhim canni iyi etsin pasanin 😊 bende dedigin gbi yapim en iyisi tavsiye icin tesekkur edrrim 😊