ecrintubaugur tkoj vlla acmadiysan verim sana bunuda cunku tarihi yakin yazik cope gidicek yoksa hic degilse ise yarasin diye demistin😊
tkoj ecrintubaugur bu gün açtım ama çöpe atmak yerine sağlık ocağına verebilirsin ben ilk denemelerde beğenmediğini sağlık ocağına vermiştim
ecrintubaugur tkoj allah razi olsun canim mahsallah rabhim canni iyi etsin pasanin 😊 bende dedigin gbi yapim en iyisi tavsiye icin tesekkur edrrim 😊
ecrintubaugur tkoj evet canim dunyada ki en guzel sey diyebilirim darisi basina 😊 ecrin saadet ahmet efe benimkilerde😊
ecrintubaugur Belizinmommm yda bn.tarihine bakim siz nerde oturuyosunuz olmdi ben kargoyla uollim sdce kargoyu karsilayin parasiz yollm size bn
Busragokceberra @ecrintubaugur Instagram adresi paylaşmak yasaktır o yüzden yorumunuz silinmiştir bilginize 🌹
Busragokceberra @ozlemmyagizimm @oksitosin Satis yapmak için farklı bir post açmalısınız bu yüzden yorumlarınız silindi bilginize
ozlemmyagizimm Busragokceberra neden ki açılmış ve açıklama kısmında yazıyor konunun mama satışı olduğu ayrıca silmeye siz mi karar veriyorsunuz siz kimsiniz ?