Zeyzeyyyyy hilaliii vallahi aynısı oldum gece ağla ağla öldüm bugün sokaklardan eve getirmedim herşeyine izin verdim 😢😢😢 mahvoldum o unuttu evet
Zeyzeyyyyy denizyildizi__ gündüzleri mutlaka uyurdu ama uyku muyku azaldı uykuyu istemiyor kavga ediyor benimle uyuyakalıyor dışarda yorulup işte
Zeyzeyyyyy Tweety_05 çok şükür bir sorun yok ayağında bugün iyi devam etseydi götürücektim sabah duruma göre ama ki uyuşmuş uykuda sanırım
Zeyzeyyyyy ENA sallanmayı bıraktıramıyorum aynı durum ayrılma kaygısı bizdede var ayıramadık denedik biraz daha dursun dedik artık
tugceo92 Zeyzeyyyyy valla uslancagini hayal etmekten 5 yas yaslanmis gibiyim🤣 o derece valla. Canlari sagolsun yine de
Zeyzeyyyyy Ummuscetinkaya bugün mutlu ettim her istediğini yaptım çok mutlu dışarda durdu gündüz uyumazdı uyudu yorulup 🥺
BalkizimBaloglum2 Zeyzeyyyyy birazda eve kapandilar soğukta ondan oluyor sanirim havalar ısınınca inşallah bol bol dışarı çıkarırız
Ummuscetinkaya Zeyzeyyyyy ne güzel işte o unutmuştur bile , bir de kızdıktan sonra nedenini açıklayın sakinleşince özür dileyin böylelikle sorunlardan sonra özür dilemeyi de öğrenir ❤️
BalkizimBaloglum2 Kizim 2 yaşında ayni anlattiginiz gibi ne gece ne gündüz uyku yok hep aglama bağırma halinde bide hastalandı ekstra mizmizlik eklendi listeye gerçekten bazen dayanamıyorum ne zaman gecicek hep boylemi olucak 😪
Zeyzeyyyyy BalkizimBaloglum2 hastalanınca annede üzüntüden yıpranıyor tahmin ediyorum sizi çok geçmiş olsun 🥺😢 valla 4 yaşa kadar böyleymiş sanırım
Zeyzeyyyyy BalkizimBaloglum2 ayy çok doğru söylüyorsun yazın bolca dışarı çıkartıcam inşallah hepsi çıksın dışarı yazın günah ya kışın tıkandılar eve
Zeyzeyyyyy Ummuscetinkaya kızdıktan sonra mutlaka özür diliyorum birde sarılıp öpüyorum sürekli barıştıkmı diye bugün hep yaptım hep güldü sarıldı bana 🥺 melek oğlum ya yine olay yaşandı sehpa kırdı hiç kızmadım güldü cam oldu her yer hoşuna gitti izledi
ktnzehra49 Zeyzeyyyyy kendimi okudum resmen yazdıklarında kızım 21 aylık ve 1 aylık yenidoğan bebeğim var tükendim artık sesşmi yükseltmek istemiyorum ama hem bebek hem kızımın bu halleri çileden çıkıyorum resmen uysal akıllı kızım gitti yerine yatmayan huysuz sürekli bağıran inat bi çocuk geldi sanki