BalkizimBaloglum2 Kizim 2 yaşında ayni anlattiginiz gibi ne gece ne gündüz uyku yok hep aglama bağırma halinde bide hastalandı ekstra mizmizlik eklendi listeye gerçekten bazen dayanamıyorum ne zaman gecicek hep boylemi olucak 😪
Zeyzeyyyyy BalkizimBaloglum2 hastalanınca annede üzüntüden yıpranıyor tahmin ediyorum sizi çok geçmiş olsun 🥺😢 valla 4 yaşa kadar böyleymiş sanırım
BalkizimBaloglum2 Zeyzeyyyyy birazda eve kapandilar soğukta ondan oluyor sanirim havalar ısınınca inşallah bol bol dışarı çıkarırız
Zeyzeyyyyy BalkizimBaloglum2 ayy çok doğru söylüyorsun yazın bolca dışarı çıkartıcam inşallah hepsi çıksın dışarı yazın günah ya kışın tıkandılar eve
Ummuscetinkaya Zeyzeyyyyy ne güzel işte o unutmuştur bile , bir de kızdıktan sonra nedenini açıklayın sakinleşince özür dileyin böylelikle sorunlardan sonra özür dilemeyi de öğrenir ❤️
Zeyzeyyyyy Ummuscetinkaya kızdıktan sonra mutlaka özür diliyorum birde sarılıp öpüyorum sürekli barıştıkmı diye bugün hep yaptım hep güldü sarıldı bana 🥺 melek oğlum ya yine olay yaşandı sehpa kırdı hiç kızmadım güldü cam oldu her yer hoşuna gitti izledi
ktnzehra49 Zeyzeyyyyy kendimi okudum resmen yazdıklarında kızım 21 aylık ve 1 aylık yenidoğan bebeğim var tükendim artık sesşmi yükseltmek istemiyorum ama hem bebek hem kızımın bu halleri çileden çıkıyorum resmen uysal akıllı kızım gitti yerine yatmayan huysuz sürekli bağıran inat bi çocuk geldi sanki
ktnzehra49 Zeyzeyyyyy sabırın dibini sıyırıyorum inan Allah yardımcımız olsun atak dönemleri bitti derken bide yaş sendromları başlıyo sonra da ergenlik ne zaman rahatı görcez meraktayım 🙄
tugceo92 Zeyzeyyyyy valla uslancagini hayal etmekten 5 yas yaslanmis gibiyim🤣 o derece valla. Canlari sagolsun yine de