NurY TheMomm benim var aşırı memnunum büyük boy almıştım evlenirken oturma odami kaplıyor çok tarz ve genç duruyor 😎
Nermin_poyraz Bende küçük odama aldım büyük misafirim geldiği zaman salonumda oturuyoruz çok memnunum
TheMomm Nermin_poyraz Bende oyle yapmayı düşünüyorum salon misafir için yeter oturma odası için l koltuk kafi
Laden TheMomm evlenirken küçük bir odam vardı oraya almıştım. Birkaç ay önce salona getirip koltuk takımımı attım. Kalabalıkta bardak gibi diziliyoruz ama olsun seviyorum ben😁
BARTUMOM TheMomm ben kullanıyorum ve çok memnunum misafir odam zaten var günlük burda oturuyoruz yaza bu odayı çocuk odası yapıcam gri kaplatıp oğlumun odasında duracak misafir geldimi kullanırım
BARTUMOM TheMomm ben mahalledeki bir koltukcuya odamın ölçüsüne göre 1000tl ye yaptırdım 2 yıl önce geçen hafta daha küçüğünü kayınvalideme 1800 tl ye yaptırdık
homosapiens TheMomm misafir geldıgınde özellikle çok dipdibe oturuluyor bırde benım L koktuk hep yastıktı düzeltmekten canım çıkıyordu enson verdım bırıne
Morusevenanne TheMomm baska koltugunuz varsa sadece kendiniz kullancaksanız özellikle köşe kısmı çok keyifli. Ben seviyorum ama misafir için herkes yazmıs zaten saçma oluyor.
BARTUMOM TheMomm diğer mağazalarda 7000 tl gibi bir fiyat verdiler o kadar vermeye gerek duymadım zaten ileride oğlumun odasına koyacağım için altıda sandıklı dünyanın eşyasını alıyor pufuda çok geniş ve kullanışlı