Barlasb10 TheMomm tek yön almaktansa değişebilen bakabilirsin hem her türlü kullanımı oluyor benim tek yön sağdan köşe bu da bir dezavantaj olmuştu
Deletedmom5284 TheMomm oturma odası için ufak L koltuklar var o sana ve eşine yeter 🥰 annemde terasında kullanıyor birde pufu var ince uzun, ortayada tekerlekli sehpa koydular, ama salonda olmuyor misafir gelince tren gibi 😂😂
TheMomm Deletedmom5284 Yok kuzum salonda chesterlar var zaten koca koca yeter o misafire ben oturma odası için istiyorum oyle çok misafirim de olmuyor zaten
NurY TheMomm benim var aşırı memnunum büyük boy almıştım evlenirken oturma odami kaplıyor çok tarz ve genç duruyor 😎
Nermin_poyraz Bende küçük odama aldım büyük misafirim geldiği zaman salonumda oturuyoruz çok memnunum
TheMomm Nermin_poyraz Bende oyle yapmayı düşünüyorum salon misafir için yeter oturma odası için l koltuk kafi
Laden TheMomm evlenirken küçük bir odam vardı oraya almıştım. Birkaç ay önce salona getirip koltuk takımımı attım. Kalabalıkta bardak gibi diziliyoruz ama olsun seviyorum ben😁
BARTUMOM TheMomm ben kullanıyorum ve çok memnunum misafir odam zaten var günlük burda oturuyoruz yaza bu odayı çocuk odası yapıcam gri kaplatıp oğlumun odasında duracak misafir geldimi kullanırım