AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TheMomm Benim oturma odam da vardı. Çok misafir gelen biri değilim. Gelende yabancı değil ailemiz en yakınlar oluyordu yan yana oturmak problem değildi. Tabi koltuk takimim da var. Ben çok seviyorum. Evimin salonu şu an L uygun degil. Olursa yine L istiyorum çok beğeniyorum. Bence misafir salonunuz ayriysa l koltuk çok iyi olacaktır.
TheMomm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Değil mi ? Bende oyle düşünüyorum kuzum çünkü alanımız küçük ve ben balkon kapımın önünü çok kapatmak istemiyorum
Kayracim TheMomm bende ikea kıvık serisini kullanıyorum ilk aldığımız da kahverengiydi sıkılınca gri kılıf aldık mesela ben çok memnunum tek sevmediğim yani oturan kalkmak istemiyor🤣🤣🤣🤣 koltuğun her bir parçasının kılıfı sökülüp makinede yıkanıyor miss gibi oluyor.
TheMomm Deletedmom5284 Odam küçük ama canim ya çekyatta baya büyük oluyor ve oturma alanı ufacık kalıyor
Barlasb10 TheMomm en rahat gidip görünce anlarsınız bir kaç farklı mağaza gezin bi deneyin benim elimde tek seçenek vardı odam küçüktü mecbur ama çok isteyerek aldım biraz pişmanım
Katun TheMomm ya kumaşından malından falanda kaynaklanır birde kullanıma şekline falanda bağlı. Herkes memnun olmayabilir Bize çok kişi gelmez zaten salonda var oturma odasında oturuyoruz genelde 3ümüze yetiyor yatıya misafir geldiğinde de yatak oluyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TheMomm O zaman kaçırma tabiki L çok kullanışlı kendiniz için. Alan açılıyor. Şık duruyor. Bir eksisini görmedim ben. Sonra sattık o odayı çocuk odasına çevirdim. ☺️
Deletedmom5284 TheMomm oturma odası için ufak L koltuklar var o sana ve eşine yeter 🥰 annemde terasında kullanıyor birde pufu var ince uzun, ortayada tekerlekli sehpa koydular, ama salonda olmuyor misafir gelince tren gibi 😂😂
Barlasb10 TheMomm tek yön almaktansa değişebilen bakabilirsin hem her türlü kullanımı oluyor benim tek yön sağdan köşe bu da bir dezavantaj olmuştu
TheMomm Deletedmom5284 Yok kuzum salonda chesterlar var zaten koca koca yeter o misafire ben oturma odası için istiyorum oyle çok misafirim de olmuyor zaten