BARTUMOM TheMomm ben kullanıyorum ve çok memnunum misafir odam zaten var günlük burda oturuyoruz yaza bu odayı çocuk odası yapıcam gri kaplatıp oğlumun odasında duracak misafir geldimi kullanırım
BARTUMOM TheMomm ben mahalledeki bir koltukcuya odamın ölçüsüne göre 1000tl ye yaptırdım 2 yıl önce geçen hafta daha küçüğünü kayınvalideme 1800 tl ye yaptırdık
homosapiens TheMomm misafir geldıgınde özellikle çok dipdibe oturuluyor bırde benım L koktuk hep yastıktı düzeltmekten canım çıkıyordu enson verdım bırıne
Morusevenanne TheMomm baska koltugunuz varsa sadece kendiniz kullancaksanız özellikle köşe kısmı çok keyifli. Ben seviyorum ama misafir için herkes yazmıs zaten saçma oluyor.
BARTUMOM TheMomm diğer mağazalarda 7000 tl gibi bir fiyat verdiler o kadar vermeye gerek duymadım zaten ileride oğlumun odasına koyacağım için altıda sandıklı dünyanın eşyasını alıyor pufuda çok geniş ve kullanışlı
Morusevenanne TheMomm o zaman tavsiye ederim hatta biz bi dahakne özel yapım çift köşeli istiyoruz cünkü köşe kavgası oluyor 😀
CekirdeksizLimon TheMomm Yıllarca ikeanın L sini kulladım. Sonra odaya küçük kalıyo diye upuzuuuun bir L yaptırdım. Ama daş gibi o yüzden memnun değilim. Satabilirsem tekrar ikeadan alıcam çünkü çoook rahat oranın koltukları
OncedenGurme TheMomm alanı verimli kullanabilmek adına gayet güzel. Benim L koltuk var salonumda. Misafir gelince yemek masasının sandalyesine de oturuyoruz, pufumuz da var. Rahatsızlık yaşamadık hiç