Majesteleri _YanakReisinAnnesii ankara ortadoğu hastanesi günel aliyeva hocam sadece doktor değil bir abla anne kardeş gibi onu çok özledim onun için bir tane daha yapasım var hemen 😂 hemşireler de ayrı ilgilendi büyük tualetimi yaptım temizlediler harikaydı yani
Gryffindor Saresi Ay ben de kapısının önünden bile geçmem. Bir gece acilde denk geldik beni çok üzmüştü. Gözümün içine baka baka tedavi ile oldu dediğim halde iki güne gider dedi. Şimdi 4.5 aylık oğlum.
senamiray _YanakReisinAnnesii Erzurum şehir hastanesinde yaptım endişelerim vardı ama 10/10 hizmet çok memnum kaldım ebelerden doktorlardan nazımı çok cektiler valla
Ikrazumra19 _YanakReisinAnnesii Alanya anadolu hastanesi Tevfik hacihamdioglu 2 dogumumu da onda yapti Allah razi olsun doktorum benim sansim yine olsa yine ona giderim 🙂
manicurist _YanakReisinAnnesii kartal vera hastanesi Ayşe uğur işleyen çok anaç bir doktor kendisi çok konuşur bilgilendirir sıkılmadan cevap verir notlarını alır o kadar korkmama rağmen ameliyathaneye onsuz çıkmıştım geldi bana bi göründü ben burdayım korkma geliyorum hemen dedi o gelene kadar ben bayılmıştım zaten 😂😂 Bekarken gittiğim doktorumu bıraktım o kadar iyi bir doktor kendisii allah razı olsun ondan yine doğum yapsam yine ona giderim
irva _YanakReisinAnnesii Çamlıca medipol hastanesi.Ayşe Kavasoğlu doktorum.Çok memnun kalmıştım kendisinden.😊
Meyracukurmaraz papatyaannee yaa bende Atilla beye gidiyordum. Bende çok çok memnun kaldım. Hatta ona gitmeyi özlüyorum kızım 5 buçuk aylık 😂
papatyaannee Meyracukurmaraz benimde 4 ay 6 günlük bebeğim aşağı yukarı bir ay arayla yapmışız doğumu bende çok seviyordum o hastanedeki çocuk doktoruyla devam ediyoruz şimdi her gittiğimde uğrarım yanına 🥰
HicisleriBakani _YanakReisinAnnesii Adapazarı beyhekim ilknur gezgin kuscu. Hayir memnun kalmadım hic tavsiye etmem.
Sedaekrem _YanakReisinAnnesii Adana altınkoza hastanesinde yaptım hıcde memnun kalmadım uyutulmak ıstedım uyanırken nefesim kesildi sonra cok agrım oldu bebegımı de emzıremedım sonra nene reddi filan iste yakınından bile gecmem artık
Stardust1 _YanakReisinAnnesii Bursa - Pembe Mavi Hastanesi. Doktorum Mehmet Aral Atalay mükemmel bir insan doğumum çok güzel geçti hala görüşüyoruz ✌🏼
LadyGugu Doğum: Altunizade Acıbadem Hastanesi - Doktorum Egemen Koyuncuydu. Harika takip ve doğum süreçleri yaşadık. Doktorum değil de ablam gibiydi Egemen hanım.
Alininnannesii Konya Medicana hastanesinde doktor Rengin Karataylı idi doktorum. Başından sonuna kadar çok ilgilendi doğumumda da kendisi vardı doktorum olmasa doğuramazdım herhalde☺️ Çok ilgili bir doktor gerçekten
Eymeneylul0 Adana metro hastanesi Şule gül aydın dogumuma bile gelmedi ferat erol girdi memnun kalmadım Şırnak cizre özel tıp merkezi cem beydi doktorum cok memnun kaldim
_YanakReisinAnnesii Eymeneylul0 bana da gebelik haberimi cem bey vermişti ama eşim hiç sevmediği için değiştirdik cengiz beyde takipliydim 7 aya kadar 😌