Sinem1208 Nuurr123 Yaa demek özeli devleti bazen fark etmiyo kişilik olarak fark ediyor parayı düşünen keyfini düşünen hemen sezeryan alıyor
BulutGunes Znurr kaç gündür girmedim siteye yorumunuzu şimdi gördüm kendi kliniğini mi açacak haberiniz var mı
Sinem1208 Nuurr123 normal doğum çok pis bişi dedi hemşire aman yattığın yeri kirletme dedi sanki suyum gelse tutabilicekmişim gibi doktorlarda dakikalarca insanların kahrını çekemicem diyerek kesiyorlar
1balkizannesi _YanakReisinAnnesii Isparta Sehir Hastanesinde Doğum yaptım. Doktorum Elif İlknur Ekici memnundum.
Ozlem-pr21 Papatya_Kizim Bülent sürücü çok anlayışlı ve işinde yetenekli bir doktor. Ben bekarligimdan beri tanıyorum aşırı derecede iyi bir doktordur 9 sene önce devletteydi sıra bulunmuyordu
Dlr33 Fundakoc ben de çok memnun kaldım hastane ve duygu hoca çok ilgililerdi . Siz ne Zaman doğum yaptınız? 🥰
CansuDoruk _YanakReisinAnnesii Aynı hastanede bende Demet Kokonalı hocam ile doğurdum ve bende çok memnun kaldım
_YanakReisinAnnesii CansuDoruk demet hanımı da gördüm biliyorum 😌 riskli gebe olduğum için 1 defa da gülenay hanıma gitmiştim ama nagihan hocam bambaşkaydı 😍
Mchcey _YanakReisinAnnesii bursa çekirge doruk emel arslan yıldırım gerçi şimdi jimer hastanesine geçti ama o kadar memnunum ki anlatamam önce Allah sonra melek doktorum sayesinde oğluma sağlıkla kavuştum Allahım ondan razı olsun
tosbilitostos _YanakReisinAnnesii Aksaray özel maya kadın doğum hastanesi, Sait altan Uykur bey doktorum, sezeryan oldum çok memnun kaldım.
ezgezg _YanakReisinAnnesii Van lokman Hekim Burcu Ungan Turan. Aşırı memnundum toplam 4 saatte normal doğum yaptım
Leonsmom _YanakReisinAnnesii Ankara Liv hospital da doğum yaptım 🥰 doktorum şahane biri Coşkun Şimşir yine doğurursam yine aynı doktor kesinlikle 🤗💙
ckose İzmir Can Hastanesinde doğum yaptım, doktorum Sadık Sözdinler, İzmir’de yaşayan herkese tavsiye ederim, şahane bir doktor kendisi.
Deleted098 _YanakReisinAnnesii nişantaşı amerikan hastanesi prof ramazan mercan dünyalar tatlısı bir doktor 🤍