Stardust1 _YanakReisinAnnesii Bursa - Pembe Mavi Hastanesi. Doktorum Mehmet Aral Atalay mükemmel bir insan doğumum çok güzel geçti hala görüşüyoruz ✌🏼
LadyGugu Doğum: Altunizade Acıbadem Hastanesi - Doktorum Egemen Koyuncuydu. Harika takip ve doğum süreçleri yaşadık. Doktorum değil de ablam gibiydi Egemen hanım.
Alininnannesii Konya Medicana hastanesinde doktor Rengin Karataylı idi doktorum. Başından sonuna kadar çok ilgilendi doğumumda da kendisi vardı doktorum olmasa doğuramazdım herhalde☺️ Çok ilgili bir doktor gerçekten
Eymeneylul0 Adana metro hastanesi Şule gül aydın dogumuma bile gelmedi ferat erol girdi memnun kalmadım Şırnak cizre özel tıp merkezi cem beydi doktorum cok memnun kaldim
_YanakReisinAnnesii Eymeneylul0 bana da gebelik haberimi cem bey vermişti ama eşim hiç sevmediği için değiştirdik cengiz beyde takipliydim 7 aya kadar 😌
Ayliz-07 _YanakReisinAnnesii Antalya vitale kadın doğum hastanesi opr.dr. Mehmet Taner kılıç mukkemmel bir doktor. 🌸🌸
Meyraninannesi1 @_YanakReisinAnnesii Sefaköy Rumeli Hospital doktorum Yağmur Yücebaş Yıldızdı çok memnunum doktorumdan yine olsa yine ona giderim çok anlayışlı ilgili bir doktor 🥰🤗
Kuzuu1 Eskişehir özel Ümit hastanesi Dilek Ulusoy Spinal sezeryan çok memnun kaldım hamileliğimin başından doğumuma kadar çok güzel ilgilendi güler yüzü sayesinde acayip rahattım çok sakinleştirici bi yapısı var
Goktugalim _YanakReisinAnnesii Evettt kanka çetesi var hocamızın ve iyi ki erson hoca diyorum. Sizde mi hocamızda yaptınız
17062019 BirAlparslanAnnesi Büyük oğlumu 8 yıl önce, küçük oğlumu 3 yıl olacak. Eray bey oranın demirbaşlarındandır aslında. Sevgi Hanım ve nursel hanımın odasının ortasında kalıyor odası Ahmet Eray Memeçin
Ezggig _YanakReisinAnnesii medicana bahçelievler dr müge temel doktordan memnunum fakat hastahane genel olarak iyi bir izlenim bırakmadı sizi para olarak gören bir hastane personelleri mevcut 😄
Flyingmom Merhaba, Izmir Medicana hastanesinde spinal sezaryen doğum yaptim. Doktorum Hüseyin Ceyberi’ydi. Doktorum da, hastane de cok iyiydi.
Canmmel-26 _YanakReisinAnnesii Şanlıurfa acedemiya hastanesi Fatma Çetin Pelit te doğum yaptım memnun kalmadım çok ilgisizlerdi ameliyathanede çok zorlandım umursamadılar bile birdaha hamile kalırsam asla ona gitmem
lokumveben İstanbul, Prof. Dr. Suleyman Engin Akhan yaptı, tek gecerim kendisini. Hastane de Acibadem Fulya (fena degil) ama doktorumuzu disardan getirmis olduk o hastanede calismiyor.
Aybarss_Mom _YanakReisinAnnesii Adana özel metro Hastanesi Şule Gül Aydın 🌸 minnettarım bu kadar Güler yüzlü ilgi bi doktor görmedim
ahsensezinfirat Asya hastanesi Çağla Jasmin Deliorman. Çok memnun kaldım ilk doğumumdu suni sancısız sadece 2 dikişle çıktım hastaneden
Pinarerdem1 _YanakReisinAnnesii İstanbul Özel bölge hastanesi doktor Cüneyt uzun doktorumdan çok memnunum ama hemşireler ❌❌❌❌❌❌❌❌❌