Mchcey _YanakReisinAnnesii bursa çekirge doruk emel arslan yıldırım gerçi şimdi jimer hastanesine geçti ama o kadar memnunum ki anlatamam önce Allah sonra melek doktorum sayesinde oğluma sağlıkla kavuştum Allahım ondan razı olsun
tosbilitostos _YanakReisinAnnesii Aksaray özel maya kadın doğum hastanesi, Sait altan Uykur bey doktorum, sezeryan oldum çok memnun kaldım.
ezgezg _YanakReisinAnnesii Van lokman Hekim Burcu Ungan Turan. Aşırı memnundum toplam 4 saatte normal doğum yaptım
Sinem1208 Nuurr123 normal doğum çok pis bişi dedi hemşire aman yattığın yeri kirletme dedi sanki suyum gelse tutabilicekmişim gibi doktorlarda dakikalarca insanların kahrını çekemicem diyerek kesiyorlar
Leonsmom _YanakReisinAnnesii Ankara Liv hospital da doğum yaptım 🥰 doktorum şahane biri Coşkun Şimşir yine doğurursam yine aynı doktor kesinlikle 🤗💙
ckose İzmir Can Hastanesinde doğum yaptım, doktorum Sadık Sözdinler, İzmir’de yaşayan herkese tavsiye ederim, şahane bir doktor kendisi.
Deleted098 _YanakReisinAnnesii nişantaşı amerikan hastanesi prof ramazan mercan dünyalar tatlısı bir doktor 🤍
Asya34__ Esraa-miros Ne zaman doğum yaptınız acaba Normal doğum mu oldu bende bir ayım kaldı da orda yapmak istiyorum kötü yorumlar da okuyorum tedirgin oldum biraz bahsedebilir misiniz ordan
Esraa-miros Asya34__ ekim ayında doğum yaptım. Hastaneden de doktorumdan da gayet memnun kaldım.kızım ciğerlerinden dolayı 2 gün yoğun bakımda kaldı ve hiç bir şekilde biberon vermediler. Sütümün gelmesi için süt sağma makinesi verdiler 2 gün boyunca sağıp yolladım. Doktorumu zaten anlatmaya gerek yok dünyalar tatlısı sezeryan oldum günde 2 defa ziyaretime geldi hamilelik sürecimde cok cok ilgiliydi.🥰
ecemm-6161 _YanakReisinAnnesii Benim özelde de vardı medikal park ta doktorun ama ben devleti sectim Rize Devlet hastanesi Sibel doğan polat cok iyi bi doktor RiZe de en iyi sezeryan ameliyatı yapan doktor cok memnunum cok ilgili anlayışlı vE Güler yüzlü tavsiye ederim 😊
Flapjack _YanakReisinAnnesii medical park florya ve günay babayeva canım doktorum. İyi ki tanımışım. Tam bir aybala 💚🖤
Durukusunannesii _YanakReisinAnnesii İstanbul Yaman Tip Merkezi Dr.Eray Balcan doktorumdan çok memnun kaldım fakat hemşireler ve ebeler yüzünden sezerysn oldum . Bu yüzden birdsha gitmeyi düşünmüyorum eğer başka hastaneye geçerse gidebilirim:)
Majesteleri _YanakReisinAnnesii ankara ortadoğu hastanesi günel aliyeva hocam sadece doktor değil bir abla anne kardeş gibi onu çok özledim onun için bir tane daha yapasım var hemen 😂 hemşireler de ayrı ilgilendi büyük tualetimi yaptım temizlediler harikaydı yani
Gryffindor Saresi Ay ben de kapısının önünden bile geçmem. Bir gece acilde denk geldik beni çok üzmüştü. Gözümün içine baka baka tedavi ile oldu dediğim halde iki güne gider dedi. Şimdi 4.5 aylık oğlum.
senamiray _YanakReisinAnnesii Erzurum şehir hastanesinde yaptım endişelerim vardı ama 10/10 hizmet çok memnum kaldım ebelerden doktorlardan nazımı çok cektiler valla