ikierkekannesiii Sldmrt İLac verdi nexium ama iş o ki kullanamıyorum emzirdigim için kullanamazsin dedi
Sldmrt ikierkekannesiii aynı görevi görüyor lansor da işte onu diyorum. Ve emzirirken kullanabilirsin.
ikierkekannesiii Divayorgun 1 sene dolsun gene baktırırim yarın dahiliye doktoruna gidicem diyeceğim belki safrada olabilir midenin sol köşesi şişip ağrı veriyor
ikierkekannesiii Mavis34 İnşallah kısa bir sürede bende kurtulurum. Peki sizin bakteri çok mu siddetliyli yoksa orta hafiflimiydi
KadersizMelek ikierkekannesiii bende çok çektim canım ondan,kusardım asla yiyemezdim zor günlerdi endoskopi oldum tanı kondu bir antibiyotik verdi Allahım ne iğrençti ama zar zor içtim, ve brokoli kürünü bende içtim, Allah yardımcın olsun inşallah çabucak geçer
TheLittlePoncik ikierkekannesiii benimde helicobakter vardı endoskopide cikti. Ayni zamanda gastrit ve reflude varmış günde 12 ilaç içtim çok zordu antibiyotik tedavisi yeni bitti tekrar kontrole gidicem. Emziriyorsaniz ona göre ilaç yazar belki doktor.
annediyebiri TheLittlePoncik ilaçları içtikten sonra tekrar test yaptırdınız mı üre nefes testi ve gaita testinde de bakılıyormuş
TheLittlePoncik ikierkekannesiii gaviscon mide yanmasına iyi geliyor sadecee. Varsa bulunduğunuz yerde gastroenteroloji bölümüne gidin
Sldmrt ikierkekannesiii bende emziriyorum kullanıyotum hiç bi.çocuk doktoru kullanamazsın demedi bence siz başka bi doktora daha gidin öyle saçmalık mı olur
scooby-doo ikierkekannesiii helikobakteri hafif şiddette benimki gibi çıkmış ama bu antibiyotiksiz geçmiyor bildiğim kadarıyla annemde de var çünkü hatta antibiyotik içtiği halde geçmedi ve ondaki ileri derece gastrit var gazdan hamile gibi geziyor tabi dokunan şeyleri yediği zaman öyle yoksa dikkat ederse iyi brokoli kürünü bi deneyin galiba gaita tahlilinde bakıyorlar bitip bitmediğine
TheLittlePoncik ikierkekannesiii önceki endoskopi sonuçlarını götürün yanınızda rapor olarak gerek görürse doktor gaita dan bakabilirler