Minnakelifim03 ikierkekannesiii Mavis34 scooby-doo sarilokumumm Divayorgun Umutalim Tweetyy Tweetyy hepinize geçmiş olsun bugün ablamada helikobakteri teşhisi konuldu ülser demişlerdi endoskopi sonucunda bakteri var demisler. Ne yapması ne yiyip içmesi gerekiyor. Neler zararlı oluyor pek bilgisi yok Bilgi verir misiniz
ikierkekannesiii Tweetyy diyetisyen yonergesiyle olabilirmiş bakterinin ne kadar şiddetli olduğuna bağlı diyet vericekmis
ikierkekannesiii Umutalim midenin sağ kismi resmen uyuşuyor şiştigi zaman hissetmiyorum orayı herşeyden uzakda duruyorum gene şişiyor daha çekecek halim kalmadı vallaha
Umutalim ikierkekannesiii inanın ben yıllarca her kürü denedim gilaburu suyu bile litrw litre içtim hiçbişe fayda etmiyor 🥺
ikierkekannesiii scooby-doo Zaten 4 gündür brokoli çorbası suyunu kaynatıp içiyorum kudret narı macunu aynı Safa çayi sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta haşlanmış patates daha vallaha bıktım ya
Divayorgun ikierkekannesiii biz özele gidiyoruz orda söyledi dr. Kendinde araştırabilirsin midene baktırman gerekiyor 2 3 senede bi
ikierkekannesiii Divayorgun 1 sene dolsun gene baktırırim yarın dahiliye doktoruna gidicem diyeceğim belki safrada olabilir midenin sol köşesi şişip ağrı veriyor
ikierkekannesiii Mavis34 İnşallah kısa bir sürede bende kurtulurum. Peki sizin bakteri çok mu siddetliyli yoksa orta hafiflimiydi
Sldmrt ikierkekannesiii mide koruyucu olarak lansor kullanabilirsin nexiumla aynı işi yapıyor ve emzirirken içiliyor. Bakteri ise ilaçsız tedavi zor maalesef
ikierkekannesiii Sldmrt İLac verdi nexium ama iş o ki kullanamıyorum emzirdigim için kullanamazsin dedi
Sldmrt ikierkekannesiii aynı görevi görüyor lansor da işte onu diyorum. Ve emzirirken kullanabilirsin.
KadersizMelek ikierkekannesiii bende çok çektim canım ondan,kusardım asla yiyemezdim zor günlerdi endoskopi oldum tanı kondu bir antibiyotik verdi Allahım ne iğrençti ama zar zor içtim, ve brokoli kürünü bende içtim, Allah yardımcın olsun inşallah çabucak geçer
TheLittlePoncik ikierkekannesiii benimde helicobakter vardı endoskopide cikti. Ayni zamanda gastrit ve reflude varmış günde 12 ilaç içtim çok zordu antibiyotik tedavisi yeni bitti tekrar kontrole gidicem. Emziriyorsaniz ona göre ilaç yazar belki doktor.
annediyebiri TheLittlePoncik ilaçları içtikten sonra tekrar test yaptırdınız mı üre nefes testi ve gaita testinde de bakılıyormuş