TheLittlePoncik ikierkekannesiii gaviscon mide yanmasına iyi geliyor sadecee. Varsa bulunduğunuz yerde gastroenteroloji bölümüne gidin
Sldmrt ikierkekannesiii aynı görevi görüyor lansor da işte onu diyorum. Ve emzirirken kullanabilirsin.
Sldmrt ikierkekannesiii bende emziriyorum kullanıyotum hiç bi.çocuk doktoru kullanamazsın demedi bence siz başka bi doktora daha gidin öyle saçmalık mı olur
scooby-doo ikierkekannesiii helikobakteri hafif şiddette benimki gibi çıkmış ama bu antibiyotiksiz geçmiyor bildiğim kadarıyla annemde de var çünkü hatta antibiyotik içtiği halde geçmedi ve ondaki ileri derece gastrit var gazdan hamile gibi geziyor tabi dokunan şeyleri yediği zaman öyle yoksa dikkat ederse iyi brokoli kürünü bi deneyin galiba gaita tahlilinde bakıyorlar bitip bitmediğine
TheLittlePoncik ikierkekannesiii önceki endoskopi sonuçlarını götürün yanınızda rapor olarak gerek görürse doktor gaita dan bakabilirler
Minnakelifim03 ikierkekannesiii Mavis34 scooby-doo sarilokumumm Divayorgun Umutalim Tweetyy Tweetyy hepinize geçmiş olsun bugün ablamada helikobakteri teşhisi konuldu ülser demişlerdi endoskopi sonucunda bakteri var demisler. Ne yapması ne yiyip içmesi gerekiyor. Neler zararlı oluyor pek bilgisi yok Bilgi verir misiniz
Tweetyy Minnakelifim03 ilac aldi mi? Yoğun antibiyotik mide koruyucu vs 1 hafta 15 gunluk bi tedavisi oluyor. Iyi yıkanmış meyve sebze yemekleri yesin, ek olarak probiyotik kullanabilir 🌼 cok agir seyler yememiştim sanirim et, yağlı yemekler falan
ikierkekannesiii Minnakelifim03 Kizartma asitli içecekler çay kahve kesinlikle uzak dursun aynı Safa çayı yeşilçay brokoli kürü mutlaka denesin kudret narı ben herşeyi hasliyarak salçasiz yiyorum
sarilokumumm Minnakelifim03 Ağır yemekler kızartma yememesi lazım yağlı yiyecekler acı ekşi baharat özellikle asitli içeceklerden uzak durması gerekiyor aynı şekilde kafein alkol sigara bir de bana doktor fazla domates tüketme demişti ayrıca probiyotikte iyi geliyor kefirde olabilir hepsini doktor yasaklayınca ne yiyecem öleyim mi demiştim ama mecburuz dedi
Elvinmeva ikierkekannesiii malesef bence yaşadım banada gece gündüz kullanacağım bi gap ve yanında farklı haplar verdı toplam günde 9 hap içiyordum ama çok faydasını gördüm normalde sürekli midem ağrırdı yıllardır 1-2 kere ağrıdı sadece