busraaldemir1485 Aysegul2020 ya bişey sormak istiyorum. Bebekler 6.aydqn sonra kilo verir mi acaba ? benimki şuan 6 aylık ve 9 kg. Sadece süt veriyorum ama ek gıdaya yeni geçtik doymak bilmiyor. Midesi genişlemiş galiba obez olmasından da korkuyorum acikcasi
3MelekAnnesi3 _mmom 5 aylık en son 6800 Dü 4 aylıkken yani suan bilmiyorum kilosunu yarın kontrole gitcez 1 hafta önce sünnet oldu o yüzden 1 numara büyük slepy 5 numara kullanıyoruz
Ogretmennnnn_____ 3MelekAnnesi3 merhabalar sünnet oldu yazmışsınız bebeğiniz çok acı cektimi sonrasında Bebeğim 2 ay 12 günlük bizde düşünüyoruz yaptırmayı
yareninannesii _mmom kızım 1 yaşında 11 kilo bimin ve migrosun 4 numara bezini kullanıyorum gayet memnunum
Ysmnar Kubraisikk merhaba normal naturelde jeller çıkıyor bio da böyle bir şey yaşadınız mı? Birde ben naturelde 5 numara kullanmıştım kzım 9 kilo civarındayken bio’nun kalıpları naturele göre dHa mı büyük
Elf55 miray7676 evet şuan için memnunum bir kaç kere zıbına değmiş ancak bebeğimin düzensiz yatışından kaynaklı diye düşünüyorum çok dönüyor çünkü ama genel anlamda memnunum
Kerem1234 miray7676 bimin bezini almayın Jenny milly den bahsediyorsanız eğer. Bnm bebeğim o bez yüzünden enfeksiyon kaptı ve poposunda sivilce vardı fistül olmak zorunda kaldı. O yüzden başka bez kullanın lütfen
Simay0123 ogretmen61 benim kızım 7 aylık 9bucuk kilo 5 numara kullanıyorum iz yapıyor. 6 almayı düşünüyordum 😏 sizi sıkmıyor mu iz falan olmuyor mu 🤔
Ysmnar MucizemAsyam merhaba buaralar bende goon denemek istiyorumda ıslaklık bırakıyormu birde bez nasıl ince mi? Kızım 9,5 kilo diyebilirim sizce kaç numara kullanmam gerekir 5 olurmu şimdiden çok tesekkürler🙈🌸
Mmm_34 Ysmnar kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık kupkuru pişik yapmayan bir bez ayrıca kg aralıkları prima ve diğer bezlere göre büyük yani bebeğinize 4 numarayı alınca rahat rahat kullanabılırsınız