DurununAnnesiiii 4 aylık 6.100 gr 2 numara sleppy 3 denedim ag kısmı büyük geldi şimdilik 2 den devam ama son paket sonra 3 devam
Nilunas _mmom en 8,500 dü 4 bacaklarını sıkıyor diye 5 e gevtik 5 aylık kızım baby turco kullanıyorum
bngsblc _mmom 10 aylığız prima aktif bebek 7 numara kullanıyoruz. Kızımın boyu uzun olduğu için bez numaramız büyük
busraaldemir1485 Aysegul2020 ya bişey sormak istiyorum. Bebekler 6.aydqn sonra kilo verir mi acaba ? benimki şuan 6 aylık ve 9 kg. Sadece süt veriyorum ama ek gıdaya yeni geçtik doymak bilmiyor. Midesi genişlemiş galiba obez olmasından da korkuyorum acikcasi
3MelekAnnesi3 _mmom 5 aylık en son 6800 Dü 4 aylıkken yani suan bilmiyorum kilosunu yarın kontrole gitcez 1 hafta önce sünnet oldu o yüzden 1 numara büyük slepy 5 numara kullanıyoruz
Ogretmennnnn_____ 3MelekAnnesi3 merhabalar sünnet oldu yazmışsınız bebeğiniz çok acı cektimi sonrasında Bebeğim 2 ay 12 günlük bizde düşünüyoruz yaptırmayı
yareninannesii _mmom kızım 1 yaşında 11 kilo bimin ve migrosun 4 numara bezini kullanıyorum gayet memnunum
Ysmnar Kubraisikk merhaba normal naturelde jeller çıkıyor bio da böyle bir şey yaşadınız mı? Birde ben naturelde 5 numara kullanmıştım kzım 9 kilo civarındayken bio’nun kalıpları naturele göre dHa mı büyük