Zeynom03 anestezistanneee Benim kızım 3 aylık hemen hemen 6.5 7 arası kilosu biraz toplu 4 numara kullanıyorum ben 3 numara sıkıyor siz nasıl kullanıyorsunuz 3 numarayı
hunilimomm _mmom 31 aylık hala bezi bırakmadı 😂 7 numara 6 numara karışık giyiyor Canbebe baby turco karışık
Dgndrmz hunilimomm ay siz bizmisiniz 😂😂😂 31 aylık oğlum benimkidr bırakmadı bezi daha maalesef. Baby turco kullanıyorz annemlerdeyken baby turco bulamadıgımdan canbebe kullanıyoruz. 6 numara kullanıyorz kac kilo bebişinz hiç 7 no kullanmadıkta
minniemousee20 Minikkoala1 gözüm hep yorumlarda aylık ve kg ma takıldı sizi görğnce mutlu oldum benğm kızım da 23 aylık 10.6 gram . Bian kendimi yalnız hissediyodum biraz içime su serpildi🥰🥰
Minikbirbaby noname9226 sıkmıyor mu acaba benimki en son 4.5 kiloydu iki hafta önce sıkıyor iz yapıyor
Mervesungur71 fatma_erva aaa molfixin kalıbı küçük mü ya hiç kullanmadım benim bebeğimde 7 aylık 9buçuk kilo biz 4 numara kullanıyoruz, sleppy ve baby turco karışık.
Simay0123 ogretmen61 benim kızım 7 aylık 9bucuk kilo 5 numara kullanıyorum iz yapıyor. 6 almayı düşünüyordum 😏 sizi sıkmıyor mu iz falan olmuyor mu 🤔
Aryemus_3 ogretmen61 kilosuda ayida aynı oğlumun 6 beden kullanıyoruz 5 te çişi çok çıkıyordu bide iz oluyordu sizin olmuyor mu
gokcenin-annesi 2 aylık,4700 gr, dönüşümlü olarak prima premium care 2 numara ve sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz.
pinkooo_02 gokcenin-annesi neden sadece 1 markayı kullanmıyorsunuz merak etti bende prima premium care kullanıyorum 2 aylık birde bende sleppy geçmek istiyorum da Memnun musunuz sizce primamı yoksa slepymi
Irmakprensesinannesi _mmom 5 ay 18 günlük kizim 6500 gr prima da 2 numara kullniyrm sleepy 3 numara kullaniyrm
Bsraa35 Irmakprensesinannesi günlerimiz aynı kızım da 5 ay 17 günlük 5 Ağustos da mı doğdu 😍 bizde 6 Ağustos da doğduk 🙈