1Ceylan_5kuzu Sanatçıların tuvalete gitmediklerini zannederdim 🤭aya ay dede derdik onu gerçek dedem zannederdim anam daha birsuru
Isteboylebisey 1Ceylan_5kuzu ben de ünlüler tuvalete gitmez fakirler yapar öyle pis şeyleri diyodum çok üzülüyordum tuvalete gidiyorum diye😄
nilufer19 Isteboylebisey küçükken Ninja Kaplumbağalar çizgi filmindeki Michelangelo ile evlenmek istiyordum, insanların hayvanlarla evlene bileceğini sanıyordum 😂 hatta düğünümüzü bile hayal etmiştim
Meta Isteboylebisey ev taşınmasını eve tekerlekler takıp taşınacağımız yere kadar ittirmemiZ gerektiğini sanıyordum bana göre öyle taşınmış oluyorduk 😂
yareninannesii Isteboylebisey ay ben öpüşünce hamile kalınıyor sanıyordum 🤦♀️🤭😁😁 3n büyük korkumdu çocukken 😁
Seydasya Isteboylebisey küçükken Zonguldak’ta boğulma tehlikesi geçirdim belki o kadarı bile olmadı ama ben boğulma tehlikesi diye hatırlıyorum 😁 veee her anlattığım kişiye dalganın apartman boyunda olduğunu söylüyordum 😁 ama bence apartman boyutundaydi 😇😇😇😄
kufkedisi Isteboylebisey Ayna grubunu kör sanıyodum😂bir de sihirli annemden esinlenip arada sihir denemeleri yapıyodum acaba olcak mı diye onlar gibi hareketler yapıyodum 😂
babym22 kufkedisi Ben de onların Perihan teyzesi varsa benim de ayşe teyzem var diyodum elimi birleştirip ayşe geyze ayşe teyze diye bağırıyodum bi gün babam geldi noluyo diye 😬
patilianne Isteboylebisey Allahı kafamda sevimli hayalet casper gibi canlandırmıştım ve yaptığım resimlerde gökyüzüne hep onu eklerdim 😀
use_use Isteboylebisey Allahı bulutların üstünde yaşayan bir kral, melekleri de onun hizmetkarı zannediyordum😂
babym22 Isteboylebisey ben de minareleri Allah zannediyodum sonra da bir sürü minare var o zaman neden Allah bi tane diyolar diye sorguluyodum kendi kendime 😬
molimoli Isteboylebisey fotoğraf çekilmek icin fotoğraf makinasinin içine gireceğimi sanirdim deli gibi ağlardım o yüzden çocukluk fotom hiç yok😁
Dlnmlk Mandalinayı portakalın çocukları,yağmur yağdığında a Allah banyo yapıyo sanırdım😂😂 bi çoğunu yazmışlar zaten tekrar etmeyim😂😂