Egly Denizfdn ben buna hala gülüyorum ve anneniz rüya mı gördü acaba böyle bişey nasıl gerçek olur skslsşdşşdşdl acayip derecede şoktayım
melekdag Isteboylebisey mahallede hep park yapılmaz yazıyordu bende mahallenin ortasına niye park yapsınlar ki diye düşünüyordum 😅😅 (araç park yeri olduğunu bilemedim tabi )
Katre_i_matem06 Çocukken Zenci insanlari gördüğümde çürümüş adamlar diye düşünüyormusum .ve babamlara bunlar neden çürümüş diye soruyormusum.😂😂😂
Deletedmom484545 Isteboylebisey portakalla mandalina kardeş sanıyordum . Tv de izledigimiz dizilerin İstanbul diye biyer varmış insanların evini gizlice çekiyolarmış bizde izliyoruz bunlar tv yi açıp kendilerini görmüyolar mı diyodum
1Ceylan_5kuzu Sanatçıların tuvalete gitmediklerini zannederdim 🤭aya ay dede derdik onu gerçek dedem zannederdim anam daha birsuru
Isteboylebisey 1Ceylan_5kuzu ben de ünlüler tuvalete gitmez fakirler yapar öyle pis şeyleri diyodum çok üzülüyordum tuvalete gidiyorum diye😄
nilufer19 Isteboylebisey küçükken Ninja Kaplumbağalar çizgi filmindeki Michelangelo ile evlenmek istiyordum, insanların hayvanlarla evlene bileceğini sanıyordum 😂 hatta düğünümüzü bile hayal etmiştim
Meta Isteboylebisey ev taşınmasını eve tekerlekler takıp taşınacağımız yere kadar ittirmemiZ gerektiğini sanıyordum bana göre öyle taşınmış oluyorduk 😂
yareninannesii Isteboylebisey ay ben öpüşünce hamile kalınıyor sanıyordum 🤦♀️🤭😁😁 3n büyük korkumdu çocukken 😁
Seydasya Isteboylebisey küçükken Zonguldak’ta boğulma tehlikesi geçirdim belki o kadarı bile olmadı ama ben boğulma tehlikesi diye hatırlıyorum 😁 veee her anlattığım kişiye dalganın apartman boyunda olduğunu söylüyordum 😁 ama bence apartman boyutundaydi 😇😇😇😄
kufkedisi Isteboylebisey Ayna grubunu kör sanıyodum😂bir de sihirli annemden esinlenip arada sihir denemeleri yapıyodum acaba olcak mı diye onlar gibi hareketler yapıyodum 😂
babym22 kufkedisi Ben de onların Perihan teyzesi varsa benim de ayşe teyzem var diyodum elimi birleştirip ayşe geyze ayşe teyze diye bağırıyodum bi gün babam geldi noluyo diye 😬
patilianne Isteboylebisey Allahı kafamda sevimli hayalet casper gibi canlandırmıştım ve yaptığım resimlerde gökyüzüne hep onu eklerdim 😀