use_use Isteboylebisey Allahı bulutların üstünde yaşayan bir kral, melekleri de onun hizmetkarı zannediyordum😂
babym22 Isteboylebisey ben de minareleri Allah zannediyodum sonra da bir sürü minare var o zaman neden Allah bi tane diyolar diye sorguluyodum kendi kendime 😬
babym22 kufkedisi Ben de onların Perihan teyzesi varsa benim de ayşe teyzem var diyodum elimi birleştirip ayşe geyze ayşe teyze diye bağırıyodum bi gün babam geldi noluyo diye 😬
molimoli Isteboylebisey fotoğraf çekilmek icin fotoğraf makinasinin içine gireceğimi sanirdim deli gibi ağlardım o yüzden çocukluk fotom hiç yok😁
Dlnmlk Mandalinayı portakalın çocukları,yağmur yağdığında a Allah banyo yapıyo sanırdım😂😂 bi çoğunu yazmışlar zaten tekrar etmeyim😂😂
selosunannesi Carcaflı teyzoslari çocuk hırsızı sanıyordum görünce kapının srkssina saklaniyordum oyun oynarken malca tövbe yarabbim
Merve0694 Denizfdn turuncu kafalılar dan özür dilerim ama onları bitli sanıyordum:) birde ablamla aramda 2 yaş var salak yazmayı öğrendiğinde bana salak Merve yazmak gibi öğretmişti kağıtlara salak yazıp adımı yazdim diye gezerdik 🥺🥺😂😂😂
SedaKrmn Isteboylebisey ben televizyondaki insanların insan olmadığını düşünürdüm hep bunlar insan değil televizyoncular yapmış derdim🤣🤣ayy çok saçma🤣🤣🤣 uçak geçerken babama selam söyle derdim neden olduğunu ben de bilmiyorum🤣🤣🤣
TlhErva65 Bende küçükken televizyon da telefonla konuştuklarında biri bir odada diğeri yan odada sesleri birbirlerine gidiyor öyle bir icat yok derdim kendi telefonum oluncaya kadar
-erCansu- Isteboylebisey karınca duası okursak karıncalara basamayız sanıyodum 🤣🤣🤣 annem hep aralıkta dogdun diyodu bende aralık biyerde dogdum sanıyordum psusvsjaka 🤣🤣🤣
Egly Denizfdn ben buna hala gülüyorum ve anneniz rüya mı gördü acaba böyle bişey nasıl gerçek olur skslsşdşşdşdl acayip derecede şoktayım
ArdicEge Egly bence baska bir zaman dilimini 6 ay olarak hatirliyor annesi ya bencede inanılır gibi değil🙄