Dlnmlk Mandalinayı portakalın çocukları,yağmur yağdığında a Allah banyo yapıyo sanırdım😂😂 bi çoğunu yazmışlar zaten tekrar etmeyim😂😂
selosunannesi Carcaflı teyzoslari çocuk hırsızı sanıyordum görünce kapının srkssina saklaniyordum oyun oynarken malca tövbe yarabbim
Merve0694 Denizfdn turuncu kafalılar dan özür dilerim ama onları bitli sanıyordum:) birde ablamla aramda 2 yaş var salak yazmayı öğrendiğinde bana salak Merve yazmak gibi öğretmişti kağıtlara salak yazıp adımı yazdim diye gezerdik 🥺🥺😂😂😂
SedaKrmn Isteboylebisey ben televizyondaki insanların insan olmadığını düşünürdüm hep bunlar insan değil televizyoncular yapmış derdim🤣🤣ayy çok saçma🤣🤣🤣 uçak geçerken babama selam söyle derdim neden olduğunu ben de bilmiyorum🤣🤣🤣
TlhErva65 Bende küçükken televizyon da telefonla konuştuklarında biri bir odada diğeri yan odada sesleri birbirlerine gidiyor öyle bir icat yok derdim kendi telefonum oluncaya kadar
-erCansu- Isteboylebisey karınca duası okursak karıncalara basamayız sanıyodum 🤣🤣🤣 annem hep aralıkta dogdun diyodu bende aralık biyerde dogdum sanıyordum psusvsjaka 🤣🤣🤣
Egly Denizfdn ben buna hala gülüyorum ve anneniz rüya mı gördü acaba böyle bişey nasıl gerçek olur skslsşdşşdşdl acayip derecede şoktayım
ArdicEge Egly bence baska bir zaman dilimini 6 ay olarak hatirliyor annesi ya bencede inanılır gibi değil🙄
Kanka Isteboylebisey meyvelerin çekirdeklerini yutarsam bi gün karnımdan ağaç çıkmış şekilde uyanacağım sanırdım 🤣
Rana18 Isteboylebisey ben büyük ablam evlenince hepimiz sırayla aynı adamla evlenicwz sanıyodum ben ve küçük ablamı. O kadar sinirliydim ki eve her geldiğinde kafasına bişey fırlatıyodum😂😂😂
Egly Ben küçükken (Haaşa) Allah’ın resmini çizmiştim hayalet gibi gözleri kocaman çizmiştim o çizdiğim resmi Allah sanardım 😂😂
2guzelinannesi Isteboylebisey televizyonun icinde kucuk evler kucuk insanlar var saniyodum tüplü televizyon kullandigimiz donemde☺️ yagmur yaginca simseği flash sonrasinda cikan sesede fotograf makinasinin sesi saniyodum her simsek caltiginda poz veriyordum 🥰