Busraata Isteboylebisey bulutları pamuk zannederdim,birde patlayan şekerin ağzımı patlatacağını düşünür ve yemezdim 😁
Gul-42 Isteboylebisey ahaha bnde mınareye kımse cıkmaz sanıordum sonra bı baktım hoca oradan okuyormuş😂
Gul-42 Isteboylebisey bıde prezsrvatıf gorurdum ıster ıstemez onu hap sanardım annem kandırırdı saglık ocagında ebeden hap alcam derdı halbukı prezervatıfmış😂
Tuub Komşumuzu Zeki müren sanardım, akşam tvde görüp sabah evinde görünce çok şaşırırdım🤣 birde eşyalar biz evde değilken kendi aralarında konuşuyor düye düşünürdüm eve gelince acaba bugün ne konuştular diye merak ederdim🤣
Ebus00 Isteboylebisey oruç tutulurken de normal de de tuvalete girmek günah saniyordum 😂 en tuhafım budur galiba baska yok cunku 😂
75kinalikuzu Isteboylebisey orucu bir yere saklıyoruz sanırdım sihirli dizileri gerçek sanıp onlar gibi olmayı çok istiyordum birde insanlar sadece yaşlanınca ölür sanırdım çünkü eskiden oyleydi
leylasnsy Isteboylebisey küçükken bebeklerin rahimden değil makattan doğduğunu sanırdım 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 meğer rahimden doğuyormuşşş 😃😃😃😃😃
Denizfdn Elisaminannesi evet bende inanamıyorum ama bir çok şahit var hatta ondn sonra bana çaki demeye başlamışlar
birurasmeselesi Isteboylebisey bende küçükken bi yerde aldığımız nefesin bile sayılı olduğunu duymuştum ömrüm kısalmasın hemen ölmeyim diye nefesimi tutuyordum 😂😂😂😂
Hiraaa Isteboylebisey ben küçükken bulutlara dokunabilirım sanmıştım ve gökkuşağın altından geçince erkek olunuyo sanmıştım ve gökkuşağı çıkınca saklanıyordum erkek olmak ıstemıyorum dıye ağlamıştım 😂
GLsErol Isteboylebisey mektuplar elektrik tellerinin icinden bize geliyo saniyodum 😁🤦simdi esime soyledim bana benim akilli karim bunu kimsenin yanina soylemeyesim sakin die dalga gecti halbuki cocuktum yani😁
Liyamomyy Bir gün kuzenlerimle beraber oynuyorduk biraz yaramazlık yapmıştık o arada deprem oldu sallandik koltuklar hareket etti teyzem gördünüz mü yaramazlık yaparsanız koltuklar yürür gelir demişti öyle korkmustuk ki yaramazlık yaparsak koltukların yürüyüp geleceğini sanıyorduk😂😂
ecrinaselin_annesi Isteboylebisey 18 yaşıma gelince büyümüş olacağımı ve kendi evinin olabileceğini Kendi hayatımın olabileceğini kararlarımı kendim verebileceğimi düşünürdüm hep.. 18 yaşıma geldim hiç birisi olmadı 😶
Elf_kagn Isteboylebisey Atatürkü dev sanıyodum bir adımda istediği yere gidebiliyor samsuna ayak basıyor yani samsunu kaplayacak kadar ayağı var gibi😂😂
halamidagakaldirmislar Reklamda oynayanlara reklamda sunduğu üründen para yerine o ürünü veriyorlar sanıyordum. Mesela çikolata reklamıysa binlerce çikolata veriyorlar sanıyordum. Keşke çikolata reklamında oynasam diye içerlenirdim hep. 🤣
Visnelivotka Isteboylebisey Bulutun üstünde insanlar yaşıyor uçaklarda onların arabası zannediyordum 😂😂
halamidagakaldirmislar mavi_kelebek467 ya bunu bana teyzem anlattı te daha 90’lı yıllarda bu bagajları yeni yeni görmeye başlamışlar eniştemle. Cenaze sanarlarmış nerde görseler içlerinden fatiha okurlarmış. Sonra bagaj olduğunu öğrenmişler. 🤣