baloglusss Isteboylebisey dizilerde karakterlerin küçüklük halleri gösterilince gerçekten küçükken çekilmiş 10-20 sene sonra büyüyünce tekrar çekip toptan yayınlıyorlar sanıyordum 😂😂😂😂🙈
DMKerem Isteboylebisey Odadan cikinca çizgi filmdeki kahramanlar benim ciktigimi gorup kendi aralarinda konuşuyorlar sanıyordum. Odadan çıkıp bi anda iceri dalip tvye bakiyordum onlari konusurken yakalamak icin 😅😅😅😅
Opticanmom Isteboylebisey bende ay dedeyi Allah sanıyordum Dünyanın uydusuna neden dede demişim neden Allah sanmisim bilemiyorum ama kendimce görüntüsü bile vardı aklımda (inşallah carpilmam🙈) birde hayali sevgilim varmış adı da namık mis bütün sülale bilirmiş gaye namık ne yapıyor dediklerinde pazara gitti diyormuşum haa unutmadan namık tarık akanmis😂 nasıl bir hayal gücüm varsa harcandim be
Minikcivciv27 Isteboylebisey telerabileri izliyordum evde yatarken onları perdeye yansımasını görüyordum 😂😂
Minikcivciv27 Isteboylebisey birde hayali biri vardı kendi kendime konuşuyordum aslında ama ona anlatıyordum 😂😂😂çocukluk işte tuvaletin kapısına yazı yazıyordum.telefon tozlanınca yıkanıyor sanıyordum hatta denedim telefonu bozmuştum annemin 😂🤷♀️
Cansel43 Isteboylebisey ben küçükken baltayla televizyonu kırıp içine girilebilşo sanardım kırmaya kalkmışlıpım bile var 😄😆babam tuttu 🤣 sanırım en saçma benimki 🤭🤣
etipuf Isteboylebisey büyüklerin parasının hiç bitmedğini düşünürdüm o yüzden çabucak büyümek isterdim
AslanannesiAyse Isteboylebisey bende ezan sesinden çok korkardım özellikle de sabah ezanı 🙄 belkide Allah bize kızıyor diye düşünüyordum 🤦🏻♀️
kitapkurdubebeninanasi Isteboylebisey kucukkenbabam hep şehir dışında çalışıyordu 6 ayda bir gelir 2 gün kalir giderdi. 5 yaşıma kadar benim babam yok saniyordum. Bütün anneler bebeklerini yalniz basina babasiz büyütüyor saniyordum… annem 5 çocuğa yalniz baktigi için onu süper kahraman saniyordum… bu sandiklarimi hatirlayinca hep içimde bir burukluk oluyor
Filtrekahvelianne2 Isteboylebisey ben küçükken kalp gözündeki mahser yerini ahiret sakalli dedeyi allah sanıyordum 🤣🤣🤣
fn2827 Isteboylebisey gökkuşağının ucunda hep altın var sanırdım bide altında geçmek için gökkuşağı kaybolana kadar bisiklet sürdüm. altından geçince başka ülkeye geçiliyor sanıyordum 😂😂bide klipleri her seyrettiğim de bu klipleri insanlar her zaman aynı üstü giyipte aynı hareketleri nasıl yapıyor bıkmıyorlarmıki derdim. Daha çoktur ama aklıma bunlar geliyor her defasında çocuklukla ilgili konularda
EslemNeva İlkokulda hadememizin adı ismaildi.ve bn bütün okullardaki hademelerin ismi İsmail sanıyordum 😃ayçiçek yağınin üstünde ellerinize sağlık yazıyordu bnde sanıyordum ki ellerimize sürersek sağlıklı olurlar.aklima gelenler bunlar