selambensid Isteboylebisey bende televizyonun içinde küçük küçük insanlar yaşıyor sanıyordum. Yüce honosu Allah sanıyordum(tövbe tövbe) Selena’nın melek hadesi şeytan sanıyordum. Dizilerdeki ölenleri gerçekten öldü sanıyordum. Tüp bebek piknik tüpünden yapılıyor sanıyordum. Böööyle uzayıp gider 😀😀😀
Isteboylebisey 1Ceylan_5kuzu ben de ünlüler tuvalete gitmez fakirler yapar öyle pis şeyleri diyodum çok üzülüyordum tuvalete gidiyorum diye😄
Mnglsrn2klp Duyguyldrm hahaha onu bende çok yaptım. Uzun uzuuun vida yerleei olurdu bide oradan bakardım. Ne kadar çok şeyler yazılmış. Pek çoğunu yaşadım çok şükür. Demekkki farklı değilmişim herkes gibiyim.
huzur2580 Isteboylebisey Isteboylebisey bende sanıyordum ki dizi seyrettiğimizde nasıl sabah ve akşam hemencecik oluveriyor halbusi akşam sabah nasıl oldu diyorum 😄
Yaduuu Isteboylebisey ben de trafik canavarını gerçek sanıyordum. Bir görsel vardı haberlerde sanırım “trafik canavarı yine can aldı” Allah’ım ya ne korkardım. Gece karşımıza çıkacak sanıyordum 😂 var mı hatırlayan acaba.
TY_0613 Bende balık yedikten sonra su içmezdim babam su içeren geri karnımda yüzerler derdi bende inanırdım yüzmesinler diye bir süre su içmezdim çocuklu masumluk işte hepimizin ki
TY_0613 Birde ay çok yakın göründüğünden ben aya çıkacam belime ip bağlayıp baba düşersem sen iple beni Çek tut tamam mı derdim
Mervelaren16 Funda80 ahahahahahhahauauauauauauauau bende sahur davulcularını perde arkasından gizli gizli izlerdim beni gördüklerinde şalvarlarına koyup gidicek zannederdim
Denizfdn herseyyalantekgerceksen hiç normal bebek gibi konuşmazmisim çok ekeymisim dodumuzu elleme lolomu verin yani hep ağzım laf doluymuş 🤣
Mervelaren16 Ten renkleri sarı olan arkadaşlarmız var ya kirpik kaş saç onları tüp bebek zannederdim ne bileyim çocukluk işte
Littlebird Isteboylebisey ablam okula gidiyordu geldiğinde tenefüstr yaptıklarını anlatıyordu tenefüstr trenle gezdiklerini sanıyordum😅 Ne alaka hala mantığını kuramadım
Busraata Isteboylebisey bulutları pamuk zannederdim,birde patlayan şekerin ağzımı patlatacağını düşünür ve yemezdim 😁
Gul-42 Isteboylebisey ahaha bnde mınareye kımse cıkmaz sanıordum sonra bı baktım hoca oradan okuyormuş😂
Gul-42 Isteboylebisey bıde prezsrvatıf gorurdum ıster ıstemez onu hap sanardım annem kandırırdı saglık ocagında ebeden hap alcam derdı halbukı prezervatıfmış😂
Tuub Komşumuzu Zeki müren sanardım, akşam tvde görüp sabah evinde görünce çok şaşırırdım🤣 birde eşyalar biz evde değilken kendi aralarında konuşuyor düye düşünürdüm eve gelince acaba bugün ne konuştular diye merak ederdim🤣
Ebus00 Isteboylebisey oruç tutulurken de normal de de tuvalete girmek günah saniyordum 😂 en tuhafım budur galiba baska yok cunku 😂
75kinalikuzu Isteboylebisey orucu bir yere saklıyoruz sanırdım sihirli dizileri gerçek sanıp onlar gibi olmayı çok istiyordum birde insanlar sadece yaşlanınca ölür sanırdım çünkü eskiden oyleydi