herseyyalantekgerceksen Denizfdn peki normal bebekler gibi konuşmaya ne zaman baslamişsnz ben buna aklıma geldikçe gülüyorum ya kızmayın bana lütfen kadın gözümün önündn gitmiyor hayal de olsa çok komik Hayalî
honeyybee_ Isteboylebisey Kucukken kahve icip kararicagimi saniyordum 🙂 kardesimde bembeyazdir oda cok peynir yerdi peynir yedikce beyazladgini sanirdim sonuc ben kumral o sarisin 😄
Berilsmom46 Ben de annem kardeşimi doğurduğunda karnını yusyuvarlak kesip çıkarıyorlar sonra geri dikiyorlar zannederdim 😅
sonlafsokucu He bir de en önemlisi, yaşadığımız hayatı dizi sanıyordum, televizyonda biz nasıl başkalarını izliyorsak onlarda bizi izliyor diye sürekli kokoş kokoş giyinip süslenip oturuyordum annem çok kızardı sen daha çocuksun böyle süslenmek olmaz diye 😂😂
Emelss- Isteboylebisey televizyondaki insanları içine bakıp görmeye çalışıyordum 🤦 (tüplü televizyon) galiba öyle deniyordu ahdhs sonra baktım insanlar cidden yok nerdeler falan anneme dedim anne diyorum bakıyorum ama saklanıyorlar herhalde hani nerdeler annem çok gülmüştü sonra bana anlattı falan çok şaşırmıştım utanmıştım 😂😂😂😂
Benimoykum Isteboylebisey ucabilirim zannediyordum hazerfe Çelebi den oldukça etkilenmiştim bir gün babamdan kanat istemiştim koltuğun tepesine çıkıp atladigimda bütün hayallerim yerle bir olmuştu oysa kuşlar gibi uçarım sanmıştım henüz 5 yaşındaydım kalbim ilk kez o zaman kırılmıştı 🥰
Haticedgn Isteboylebisey Bizim evin çatısından heybetli bi bina görünürdü ben orayı cennet sanardım 🤣🤣🤣
Duyguyldrm Kertenkele büyüyünce timsah oluyor zannediyordum. Birde bizim tv tüplüydü. Oyuncular tv nin arkasinda zannediyordum. Orada küçük delikler vardı bakardim icine belki görürüm diye :)
Mnglsrn2klp Duyguyldrm hahaha onu bende çok yaptım. Uzun uzuuun vida yerleei olurdu bide oradan bakardım. Ne kadar çok şeyler yazılmış. Pek çoğunu yaşadım çok şükür. Demekkki farklı değilmişim herkes gibiyim.
Leonmom Isteboylebisey bitkisel hayattaki insanların bitkiye dönüştüğünü, gerçektende trafik canavarı diye bişeyin olduğunu ve arabaları sağa sola fırlattığını, antakyayı da antartikanın başkenti sanardım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
e1if Isteboylebisey Ay ben de küçükken şirinleri izlediğim zaman ilk kısımda diyor ya hani uslu bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz dşye, ben o yüzden hep uslu bir çocuk oldum 😂😂😂
Anayimbenanaaaaa Atam izindeyiz i atam tatildeyiz sanıyordum ve birgün saatlerce koştum gökkuşağının altından geçip erkek olucam diye 🥰
Deletedmom78654 Isteboylebisey sadece birbirini seven insanların sevisebileceğini sanıyordum , Keşke öyle olsaydı 😀
Smrhls Isteboylebisey Oruc tutmustum annem bana incir vermişti bunu dolaba köy sakın yeme orucun bozulur demişti bende inciri bırakıp salam yemişim sonrada incir yemedim anne salam yedim o bozmaz dimi demişim 😀😀
Denizfdn herseyyalantekgerceksen hiç normal bebek gibi konuşmazmisim çok ekeymisim dodumuzu elleme lolomu verin yani hep ağzım laf doluymuş 🤣
Almilam07 Isteboylebisey merzarliktaki insanların gece uyanip gezdiklerini saniyordum TV deki insanların canlı olduğunu düşünürdüm anneme söyledi buraya gelsinler ben sesleniyorum beni duymuyorlar küçüğüm diye mi demişim anlatır gülerler hala 🤣🤣🤣