Merdumgirize Isteboylebisey bizim evden deniz görünüyordu. Denizin ufuk çizgisini geçince boşluğa düşeceğimizi sanıyordum 😅😅
Ases Isteboylebisey Gök yüzünü bir çatı yıldızlarıda delik sanıyordum çivi çakıp kapatmak istiyordum final yapan dizileri kendi lerinde hala devam ediyolar sanıyordum tv ye karşı bitti sanıyordum yani ruhsarı izlediğimde öteki tarafta bilgisaray var ve istediğim zaman gidip gelebileceğimizi sanıyordum
[silindi] Isteboylebisey tvdeki diziler bitince görüntü donuyorya o görüntü gidene kdar hareketsiz bekliyorlar sanıyordum. Ablamın ölürse benm bebeğim olabileceğini sanıyordum çok büyük bir bebeğim olabilirdi(allah korusun). Banyomuz kazanlıydı kazan patlarsa banyoda yüzebileceğimi sanıyordum hatta depremde kazan boruları patlamıstı babama beni bırakın yüzücem burda demiştim. Birde küçük bebekler vardı uzaylı gibi parmak kadar upuzun sacları renkli renkli onları canlı beni duyuyolar zannederdim.
E_idil_kus Isteboylebisey benimde çok var annemlerin odasında prezarvatif bulmuştum onu balon sanmıştım hq bikerede köyde gökkuşağı kovalamaştık bayağı tepeleri aşmıştık en son dedik bu bizim köyde değil arka köyde dye bırakmıştık dokunabileceğümizi sanmıştık çoçukluk işte😄
[silindi] Isteboylebisey bombayı unuttum. Annemi cok küçükken kaybettim babam da evlenmedi. Babamın annemi gördüğünü ruhsardaki gibi onunla iletişim halinde olduğunu bu yüzden evlenmediğini düşürdüm😂
Dedimolabilir Isteboylebisey öpüşünce cocuk oluyor sanirdim. Asgari ucreti askerlerin parasi sanırdım. Aslinda cok var ooo😁
sonlafsokucu Isteboylebisey cemre düştü dediklerinde cemre diye bir kız var hep düşüyor sanıyordum, sonra hepsi1 grubunu gördüm aaa sakar Cemre buymuş demek ki demiştim herkes gülmüştü 😂 tüp bebeklerin tüpten yapıldığını ve ateşle yaklaşırsak patlayacaklarina inanıyordum 😂 he birde bı gün köyden şehire arabayla giderken ayı takip ediyormusum o ara lastik patlamış araba dönünce ayı görememişim saatlerce ağlamıştım ay dede patladı diye 😂 ayin insan olduğunu sanıyordum sürekli ay dede dedikleri için bide baktığımda yüz gibi görüyordum şeklini, ordan bizi izliyor sanıyordum 😂
Selin_C Suluportakal yaa yalnız değilmişim ben de küçükken renkli gözlüler etrafı farklı renkte görüyor sanıyordum 🙈🤣
herseyyalantekgerceksen Denizfdn peki normal bebekler gibi konuşmaya ne zaman baslamişsnz ben buna aklıma geldikçe gülüyorum ya kızmayın bana lütfen kadın gözümün önündn gitmiyor hayal de olsa çok komik Hayalî
honeyybee_ Isteboylebisey Kucukken kahve icip kararicagimi saniyordum 🙂 kardesimde bembeyazdir oda cok peynir yerdi peynir yedikce beyazladgini sanirdim sonuc ben kumral o sarisin 😄
Berilsmom46 Ben de annem kardeşimi doğurduğunda karnını yusyuvarlak kesip çıkarıyorlar sonra geri dikiyorlar zannederdim 😅
sonlafsokucu He bir de en önemlisi, yaşadığımız hayatı dizi sanıyordum, televizyonda biz nasıl başkalarını izliyorsak onlarda bizi izliyor diye sürekli kokoş kokoş giyinip süslenip oturuyordum annem çok kızardı sen daha çocuksun böyle süslenmek olmaz diye 😂😂
Emelss- Isteboylebisey televizyondaki insanları içine bakıp görmeye çalışıyordum 🤦 (tüplü televizyon) galiba öyle deniyordu ahdhs sonra baktım insanlar cidden yok nerdeler falan anneme dedim anne diyorum bakıyorum ama saklanıyorlar herhalde hani nerdeler annem çok gülmüştü sonra bana anlattı falan çok şaşırmıştım utanmıştım 😂😂😂😂
Benimoykum Isteboylebisey ucabilirim zannediyordum hazerfe Çelebi den oldukça etkilenmiştim bir gün babamdan kanat istemiştim koltuğun tepesine çıkıp atladigimda bütün hayallerim yerle bir olmuştu oysa kuşlar gibi uçarım sanmıştım henüz 5 yaşındaydım kalbim ilk kez o zaman kırılmıştı 🥰
Haticedgn Isteboylebisey Bizim evin çatısından heybetli bi bina görünürdü ben orayı cennet sanardım 🤣🤣🤣
Duyguyldrm Kertenkele büyüyünce timsah oluyor zannediyordum. Birde bizim tv tüplüydü. Oyuncular tv nin arkasinda zannediyordum. Orada küçük delikler vardı bakardim icine belki görürüm diye :)
Mnglsrn2klp Duyguyldrm hahaha onu bende çok yaptım. Uzun uzuuun vida yerleei olurdu bide oradan bakardım. Ne kadar çok şeyler yazılmış. Pek çoğunu yaşadım çok şükür. Demekkki farklı değilmişim herkes gibiyim.