BelisMelis411 Momsbabyy marketlerde satılıyor. E bebektekı still cayı benm ısıme yaramamıstı ama su promalt mı ne onu bende denemek ıstıyorum cok ovgusu oldu onun
Momsbabyy minikmelegimmmm Teşekkür ederim onun tadını hiç beğenmiyorum kızımda içmiştim 1 2 tane aşırı tatlı bayıyordu beni 😁💋
Momsbabyy BelisMelis411 Aşırı tatlı sulandırılmış pekmez gibi benim midemi kaldırıyor bitiremeden o yüzden ondan uzağım bu sefer 😂🙏🏻
[silindi] Momsbabyy naturpy diye bisey vardi esim almıştı ankaradaysan verebilirim veya kargo yapabilirim biz sonlandırmak üzereyiz emzirmeyi
[silindi] Momsbabyy aktar dan almıştı sanırım ama en güzel sut artıran şey bende patlamış mısır oldu :)
Yildizzztml Momsbabyy humana still tea kullanıyorum çok iyi çok memnunum. Galaktago o kadar etki etmemişti
Momsbabyy Yildizzztml Yaa çoğunluk humanadan memnun bende bir deneyeceğim inşallah bizde de işe yarar💋
Nilunas Bestlak damla, e bebeğin detoks çayları ve gronalası, rezene, tahin, dereotu, su. Bide komşum küp şeker gibi bi çay verdi anne çayı diye adını unuttum ama