Yildizzztml Momsbabyy humana still tea kullanıyorum çok iyi çok memnunum. Galaktago o kadar etki etmemişti
Momsbabyy Yildizzztml Yaa çoğunluk humanadan memnun bende bir deneyeceğim inşallah bizde de işe yarar💋
Nilunas Bestlak damla, e bebeğin detoks çayları ve gronalası, rezene, tahin, dereotu, su. Bide komşum küp şeker gibi bi çay verdi anne çayı diye adını unuttum ama
Yildizzztml Momsbabyy inşallah canım ben günde bir kere bazen 2 kere içiyorum o bile çok fark ediyor kuşburnu gibi bisi 😍
Minkpndam Salgor 1 haftadır gece göğüslerim şişmiyordu solgar aldım dün ve kullandım aylar sonra ilk defa sütüm taştı
YaseminSare Merhaba daha hastanede dogum yapar yapmaz doktorum ilaclar yazdi ve bestlak damla sut arttirici vardı biz eczaneden almıştık o zaman ebebektede var ben daha hastanede yatarken kullandirmaya basladi doktorum ve bitene kadar devam ettim birde humana çayını kullandım bende baya etkili oldu hicbir sekilde bebise mama vermedim sezeryan yaptim sütüm yeterli geldi.
Momsbabyy YaseminSare Benimde bu doğumum maalesef sezeryan oldu 1 aylık olduk bu zamana kadar iyi geldik ama artık yetmiyor Humanayla başlayacağım İnşallah iyi gelir çok teşekkür ederim ☺️
birkupalatte Momsbabyy Dilruba Demirezer’in Momstok çayını ve mayya tabletini kullanmaya başladım bakalım ben de göreceğim.