BelisMelis411 Momsbabyy marketlerde satılıyor. E bebektekı still cayı benm ısıme yaramamıstı ama su promalt mı ne onu bende denemek ıstıyorum cok ovgusu oldu onun
Momsbabyy BelisMelis411 Aşırı tatlı sulandırılmış pekmez gibi benim midemi kaldırıyor bitiremeden o yüzden ondan uzağım bu sefer 😂🙏🏻
[silindi] Momsbabyy naturpy diye bisey vardi esim almıştı ankaradaysan verebilirim veya kargo yapabilirim biz sonlandırmak üzereyiz emzirmeyi
[silindi] Momsbabyy aktar dan almıştı sanırım ama en güzel sut artıran şey bende patlamış mısır oldu :)
Yildizzztml Momsbabyy humana still tea kullanıyorum çok iyi çok memnunum. Galaktago o kadar etki etmemişti
Momsbabyy Yildizzztml Yaa çoğunluk humanadan memnun bende bir deneyeceğim inşallah bizde de işe yarar💋
Nilunas Bestlak damla, e bebeğin detoks çayları ve gronalası, rezene, tahin, dereotu, su. Bide komşum küp şeker gibi bi çay verdi anne çayı diye adını unuttum ama
Yildizzztml Momsbabyy inşallah canım ben günde bir kere bazen 2 kere içiyorum o bile çok fark ediyor kuşburnu gibi bisi 😍