Hb123456 Aasell evden cıkamıyoruz ki ye otur tamam ev işi de yapıyoruz oraya buraya hareket ama vucut hareketten saymıyor onu galiba 😂😂bebeğin kac kilo dogdu peki
Yesimiss clem_emtine kabızlık için enterogermina kullanabilirsin canım, ya da farklı marka bi probiyotik, bağırsakların düzene girer.
Hb123456 Aasell sezeryan mı oldu canım, benim bebeğim de 4300 kilo 54cm normal oldu ama ebe 5 kilo da olsa normal oldurdu vucut yapın müsait dedi
Aasell Hb123456 maşallah valla bana dedi usgde 4200 görünüyor normal olmaz sezeryan oldum halbuki 7 cm açıklıkla gittim acile doğururdum aslında devlet hast. Olduğu için uğraşmadıklarıni düşünüyorum
Hb123456 Aasell benim de devlet hastahanesiydi Allah razı olsun ebem cok iyi bir insandı cok şükür kucağımıza aldık ya🤲🤲
Aasell Hb123456 yaa sen şanslıymışsın benimle ilgilenmediler hemen sezeryana aldılar kızımın canı sağolsun 😊
Esra1237 Simgesers aç karna mi içiliyor yoksa tok karna mi yada istediğimiz gibi icebilirmiyiz kimyonlu su
Tomi Ftmaltn kaç ay demek daha doğru. Emzirmen annelerin kilo vermesi biraz zor süreç. 5 ayda verdiğim kilo. Hala devam etmekteyim. Takviye olarak OMEGA 3 Solgar, demir, iyot kullanıyorum.