Aysebsra gmzlgzl alla alla niye öyle birşey yaptılar ki belki de yorgun düştünüz hem dinlenmiş olursunuz falan diyemi ki acaba bilemedim ki bende doğum esnasında anestezi aldım normal doğum yaptım ama uyuttular hiç birşey hatırlamıyorum doğuma dair yani
gmzlgzl Aysebsra ben kızımı gördüm hatta sardılar götürdüler filan sonra uyutuldum herşey bittikten sonra
Aysebsra Sevdauraz sizin doğum da baya maceralı geçmiş 😃😃 bende bunu anlamıyorum neden normal doğum yapamazsnz ki annenin psikolojisini etkilemekten başka brisey yapmıyorlar maşallah gayet güzel doğum yapmışsınız
Aysebsra Birprensannesi12 annelik böyle birşey o an sadece çocuğunu düşünüyor insan uyanır uyanmaz yaa 😍😍😍 sezeryan mı oldunuz
Birprensannesi12 Aysebsra aynen 9yle ya Allah hepimizin evlatlarını hayirli güzel büyütmeyi nasip etsin.Evet sezeryan oldum🥰
minikbirsuperisii00 Ben doguramadim arkadaşlar 2 gün sancı çektim acil sezaryena alındım uyandığında kızım yanimdaydi
EfeninAnnesiiiiii Aysebsra Berbat hemsirem çok kötüydü bı dövmedigi kalmıştı ağlamaktan sesim kesildi normal doğum yaptım
Aysebsra EfeninAnnesiiiiii öyle ebeler hemşireler çalışmaması lazım yaa o anda zaten anne korkuyor acı çekiyor benim çok şükür ebelerim iyiydi yaa
Yazannesi1 Aysebsra Normal doğum oldu benimde her ne kadar zor olsada kavuşma anı çok güzeldi 😊🌸 o anı ve o sıcaklığı hiç unutamam heralde 🙏🏻 Siz anestezi dediğiniz epidural mi 😊
Aysebsra Yazannesi1 yok ben doğum esnasında anestezi vurdular komple bayıldım normal doğum o şekilde gerçekleşti 😄😄