Aysebsra syaby birde haber vermeden atlıyorlar sinir oluyorum 😄😄 söyleyin biz de hazırlıklı olalım yaa 😄😄 doğumun her anı acı verici ama sonu mükemmel bitiyor 😄😄😍😍
syaby Aysebsra kız zaten o minik canavarlar olmasa çekilir mi 😂 ben doğumdan sonra dikişide ayıkken attılar plasentayı çıkarmalarıda acı verici onuda ayıkken çıkardılar aslında anestezi uzmanı geldiğinde herşey bitmişti ama benim uykuya ihtiyacım vardı o yüzden yaptırdım iğneyi
Aysebsra syaby iyi ki plasentanın çıkışını yaşamadım 😄 hadi çocuk neyse de onu da doğurmak mesele bence 😆😆 çocuk için katlanilir da her acıya onu düşünmek istemiyorum hiç bir anı yaşamadım güzel oldu amasi var 😀😀 o 10 dklik anestezi vallaha bütün gece çocuğumla ilgilenecek güç vermişti bana dinlenmiş uyanmıştım çatal masadan ya 😄 sizde iyi ki yaptırmışsnz vücut dinlenmiş oldu hiç değilse
syaby Aysebsra hayır yapmasalarda uyurdum ama tamamen bilinçsiz olmak çok daha cazip geldi gerçekten çok yorucu bi süreç doğum sancı anında uyku bastırmaya başlıyor zaten ve devamındada bebekler gelen uykusuz geceler gerçekten zor zamanlar oluyor Allah tüm yeni analara sabır versin
Aysebsra syaby gerçekten doğumu yaklaşan ve doğum da olan bütün kadınların Allah yardımcısı olsun gerçekten.. o anı yaşamamak bence sizin için en güzeli olmuş 😊😊
Asel_lena_mom Aysebsra Normal doğum yaptım . Rahmim tembel olduğu için hiç bir şekilde sancı hissetmedim 1 gün boyunca suni sancı bile takılı kaldı herkes çok şaşırdı en son suyumu patlatıldı son 10 dk içerisinde kızım kucağımdaydı apar topar doğumhaneye götürüldüm önlük bile giyemedim kendi kıyafetim vardı üzerimde 🌸 Bu kadar kolay olabileceğini hiç tahmin etmemiştim 🥰
Kukreyemeyenaslan1 Oğlumu doğurduğum için hayatımın en güzel şeyi. Ama onun dışında aldığım hayat dersi,yanlız kalmak vs. Hatırlayınca bile gözlerim dolar. Psikolojik olarak çok kötüydü benim için . Erken doğum , küvez , süt problemleri gibi. Tek şükrüm oğluma 🙏❤
Ayazalpinannesi Aysebsra zorunlu sezeryan genel anestezi sonrasında benim bir günlük yoğun bakımda kalmam ve bebeğimin 1 hafta yoğun bakımda kalması yani ilk ağlama sesine ilk günlerine şahit olamadım çok üzücü 😔