Aysebsra AzraCemre kesinlikle öyle hastanenin ve kendi adının kirlenmemesi için herşeyi yapıyorlar vallaha
gmzlgzl Aysebsra bnde norml yaptım ama bebegimi gördükten sonra anestezi verip dikiş attılar çevremde herkes son dakika neden anestezi verdiklerini anlamadıklarını söyledi sizce neden verilmiş olabilir ilk dogumum du kesigim çok oldugu için mi uyutuldum acaba
Aysebsra gmzlgzl alla alla niye öyle birşey yaptılar ki belki de yorgun düştünüz hem dinlenmiş olursunuz falan diyemi ki acaba bilemedim ki bende doğum esnasında anestezi aldım normal doğum yaptım ama uyuttular hiç birşey hatırlamıyorum doğuma dair yani
Sevdauraz Aysebsra epidural oldum.normal doğum olarak girdim bu arada.doktoruma kalsa sen normal doğum yapamazsın diye yedi kafamın etini.zaten canımla uğraşıyodum bide onunla kavga ediyodum.neyse amacı erken eve gitmekti bu arada.gece doğum yaptım çünkü.zarla zorla epidurale ikna oldum.kesik atmak istedi çocuk erken gelsin diye attırmadım.gene kavga ettik.kadın o kadar inanmış ki doğuramıycağıma giyinmemişti bile .öylece doğdu oğlum.dikiş almadan kesiksiz doğum yaptım yani.şükürler olsun aldım kucağıma ❤️ Ha bide kayınvalidem ameliyathaneyi basmıştı doktor bağırıyordu ne işi var diye 😂😂 gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum artık 😂 kucağıma aldım ama nasıl mutluydum anlatamam ağladım mutluluktan ❤️😂
Aysebsra Sevdauraz sizin doğum da baya maceralı geçmiş 😃😃 bende bunu anlamıyorum neden normal doğum yapamazsnz ki annenin psikolojisini etkilemekten başka brisey yapmıyorlar maşallah gayet güzel doğum yapmışsınız
mavibahar1 tazeannee_ benim doktorumun Kliniği var ama Bodrum Acıbadem ile çalışıyor, anlaşmalı. Toplam 12 bin verdim. Ssvd olunca doktorun fiyat farklı çıkıyor ama hastane parası aynı, bi değişiklik yok. İlk doğum 2018 haziran. 2. Doğum 2021 mayıs
Birprensannesi12 Aysebsra anastezi ile uyudum uyandığımda oğlumu sayikladigimi hatırlıyorum oğlum nerede iyimi diye dönmeyen dilimle defalarca sordum ve yemin ediyorum o anastezi etkisi ile unutmadigim tek şey bu geri kalan herşeyi unuttum yani nasıl odaya çıktım ben goruntlu konusmusum birileri ile hiç hatirlamiyorum hatta eşime diyom bu beni aramadı hayırlı olsun diye diyo aradı ya odaya gelince sen bunlari bunları dedin diyo ama oğlumla olan herşey hafızamda ama onu kucağıma verdikleri an herşey dün gibi aklımdaki ben anesteziyi zor attım üzerimden
Aysebsra Birprensannesi12 annelik böyle birşey o an sadece çocuğunu düşünüyor insan uyanır uyanmaz yaa 😍😍😍 sezeryan mı oldunuz
Tospigim21 gezmeyisevenannee- Aynı kaderi yaşamışız benimde acilmam tamdı herşey çok güzeldi bebeğim aşağı inmedigi için üstten bastirdilar doktor vakumla çekti öyle bir bastirdilarki catalda kalcam sandım ne bebeğimin çıktığını hissettim ne ağladığını duydum çıkınca kucağıma verdiler hemen şaşkınlıktan can açısından yavrumu hissederdim bile doğru dürüst sonra iç dış çok yırtılma olduğu için uyuttukar öyle diktiler kızım şuan 3 aylık olcak ara ara dikiş yerlerim sızlar travmatik bir dogumdu
gmzlgzl Aysebsra ben kızımı gördüm hatta sardılar götürdüler filan sonra uyutuldum herşey bittikten sonra
Birprensannesi12 Aysebsra aynen 9yle ya Allah hepimizin evlatlarını hayirli güzel büyütmeyi nasip etsin.Evet sezeryan oldum🥰