denizzzz95 Yica Benim oğlumda öyle ki ayakları 2.gün hemen kokar 6 ay 15 günlük 😂bayılıyorum ama ben 🤣🤣🤣Boynu ensesi de biraz terlesn ekşimsi kokmaya başlar 😂😂Bana mis geliyor tabii🙈
Gmomboys Yica hahahah benmkininde ayakları kokuyor ilk farkettim üfff bu ne be diye tepkime katıla katıla güldü😂😂terliyorlar herhalde ne bileyim valla
Yica nelmali Hah aynen çorap giymezse kokmuyor bende hastalanır diye giydiriyorum ama terlemiş oluyor ayakları. Annenize güldüm fifjfjknj
nelmali Yica herkesin diline düştü bizim kokarca inşallah büyüdükçe geçer 😊 hasta olmasınlar da koksunlar napalim 💁🏻♀️
Yektaelif Yica yaaa evet ayak kokusu bazen bizde de oluyor 🤭🤭🤭 4aylık ama aşka gibi gerçekten kokuyor herhalde hep çoraplı diyedir
Denizzz88 Yica ay benim oğlumda ekşi ekşi kokuyor boynu falan 😂😂 ayaklarıda çoraptan kokuyor hele ayağı terlerse çorabın içinde 🤭
Merve-miray Yica ekşi ekşi kokuyor değil mi ayakları. Ben koklardım valla iyice. Şimdi 1.5 yaşında yine kokuyor çorabın içinde olduğu için. Ölürüm onun ayak kokusuna 🤣🤣😍😍
Yica Merve-miray Evet ya ter ter kokuyor 😃 büyüyünce geçmiyor hareketleri yerine oturunca geçer diye düşünüyordum. Şu an oturmak için aşırı bir çaba emekleyebilmek için bir ayrı bir çaba olunca aşırı terliyor