prensinveannesininguncesi Yica bilemedim 😃😃oğlum bana hep mis gibi kokar hatta ayıp olmazsa yaptığı büyük tuvaleti bile harika kokuyor bence 😃😃😃🤣🤣🤣
minnoscan prensinveannesininguncesi benimkinin de kakası güzel kokuyo diyorum herkes şaşırıyo ama çok güzel geliyo bana yoğurt gibi kokuyo 😂😂😂
Yica Birdunyabircennetannesi ya sizinde mi bebiş erkek. Diyorum bu erkeklerin ayak kokusu bebeklikten mi başlıyor 😂
Ssssraa Bozulmuş sirke mi, sirke zaten leş gibi kokar yahu bozğunu düşünemedim😂 yani bilemiyorum ama terleyince kokuyorlar sanırım. Benimkine hep poğaça kokulu derdi annem büyüdükçe geçiyor 😂
Deletedmom_13 Yica benim bebeğimin ayakları çok terliyor. Babasına çekmiş 🤭 sizin dediğiniz gibi resmen ayağı kokuyor 😄
Bebitomm Yica ayağı ilk defa duydum 😁 benim oğlanın hep boynu kokar yıkarkende zorla açtırıyorum hep boynu bükük garibimin 😂
nelmali Yica sürekli kusan bir kızım var banyodan çıkıp giydirene kadar bile kusabiliyor kokarca diye seviyoruz artık 😅😅 ayakları da fena çorapsız gezdirirsem kokmuyor o zaman da gazı oluyor annem gecen dalga geçiyordu tuzlamadın kızı kokuttun diye 😅
Yica nelmali Hah aynen çorap giymezse kokmuyor bende hastalanır diye giydiriyorum ama terlemiş oluyor ayakları. Annenize güldüm fifjfjknj
denizzzz95 Yica Benim oğlumda öyle ki ayakları 2.gün hemen kokar 6 ay 15 günlük 😂bayılıyorum ama ben 🤣🤣🤣Boynu ensesi de biraz terlesn ekşimsi kokmaya başlar 😂😂Bana mis geliyor tabii🙈
Gmomboys Yica hahahah benmkininde ayakları kokuyor ilk farkettim üfff bu ne be diye tepkime katıla katıla güldü😂😂terliyorlar herhalde ne bileyim valla
nelmali Yica herkesin diline düştü bizim kokarca inşallah büyüdükçe geçer 😊 hasta olmasınlar da koksunlar napalim 💁🏻♀️