Yektaelif Yica yaaa evet ayak kokusu bazen bizde de oluyor 🤭🤭🤭 4aylık ama aşka gibi gerçekten kokuyor herhalde hep çoraplı diyedir
nelmali Yica herkesin diline düştü bizim kokarca inşallah büyüdükçe geçer 😊 hasta olmasınlar da koksunlar napalim 💁🏻♀️
Denizzz88 Yica ay benim oğlumda ekşi ekşi kokuyor boynu falan 😂😂 ayaklarıda çoraptan kokuyor hele ayağı terlerse çorabın içinde 🤭
Merve-miray Yica ekşi ekşi kokuyor değil mi ayakları. Ben koklardım valla iyice. Şimdi 1.5 yaşında yine kokuyor çorabın içinde olduğu için. Ölürüm onun ayak kokusuna 🤣🤣😍😍
Yica Merve-miray Evet ya ter ter kokuyor 😃 büyüyünce geçmiyor hareketleri yerine oturunca geçer diye düşünüyordum. Şu an oturmak için aşırı bir çaba emekleyebilmek için bir ayrı bir çaba olunca aşırı terliyor
MelinayAsel29 Yica sık yikanmasa bile gunde kac kez degistiriyoruz neden kokuyo olabilir dusundum ama bulamadim. Kokuyo dediginiz nefesi mi teni mi
Melek818 Yica sizin yine 2 3 günde iyi valla😀biz dün yikadik bugün boynunu koklayayim dedim kokuyordu Allah Allah 25 günlük çocuk kokarmı ya dedim 😄 süt boynuna akıyor o koku yapıyor demekki sonradan anladım🤦♀️ şimdi siliyorum artık kokmasın diye 😄
Yica Melek818 ay evet o sütte ekşimiş gibi kokuyordur. Aaay o mis gibidir ama şu an. İnsan özlüyor ya. Mesela şu an o koku yok üzülüyorum valla
Mommqueen Yica ben her gün yıkıyorum hala sacı kirli gibi akşam yıkıyorum sabah çocugun savı yağlı gibi duruyo 😂