Alp16 Evim 22 23 derece arası kısa kollu body çoraptalon giydiriyorum üzerinede alt üst takım uyandıktan sonra yelek. Gece yatarken 2 adet uyku tulumum var body üzerine onları giydiriyorum ama eğer kirlideyse kalın battaniye örtüyorum bu giydirdiklerimin üzerine
Buuseg mercanmeb genel olarak 16 derece oluyor ev. Ufo ile ısınıyoruz suan 😔 Uzun kollu zıbın, pijama takımı, üstünede uyku tulumu giydiriyorum. Battaniye ile örtüyorum. Burun filan soğuk oluyor ama ensesi ve göğsü önemli oraları da hep sıcak cok şükür 🙏
Karakas_06 YorgunAna07 benimkininde boynu terliyo uyurken doktor normal diyo evde 22 derece normal giydiriyom
YorgunAna07 Karakas_06 hımm 22 23 bana soğuk gibi geliyor ya, 25 ideal gibi sanki ne giydiriceğimi şaşırıyorum terlediği içinde
Elmass42 mercanmeb 28 derece o yüzden kolu kısa zıbın üstüne ince bi sweet pantolon giydiriyorum ayağına da panduf çünkü kızım çorapları ayağında durdurmuyor
balyanakannesiiiii mercanmeb 25-26 derece oluyor sıfır kol zıbın üstüne alt üst ince pijama takım giydiriyom bide çorap
Hilalyildz mercanmeb 23-24 derece evimiz. Zıbın ve alt üst takım ya da zıbın ve tulum giydiriyorum. 2 çiftte çorap giydiriyorum. Gece yatarken Müslin ile sarıyorum ayak kısımlarına da battaniyesini örtüyorum. Bebeğim çok sıcağı sevmiyor ve ayrıca nasıl alışırsa o şekilde gider diyerek çok kalın giydirmiyorum bu şekilde alıştı
Ulku07 mercanmeb arkadaşlar herkesin oturduğu semt farklı farklı onun için bebeğinize göre giydirmelisiniz❤️
Asel_lena_mom Hatice47 Yok her zaman giydirmiyorum ama benim kızım çok üzerini açan bir bebek 2 buçuk aylık ama ayakları ile ittire ittire açıyor o yüzden daha iyi oluyo en azından daha korunaklı benim için🥰
Hatice47 Asel_lena_mom hım küçükmüş bebeğin benim bir yaşında kundaklamior musun acaba çok mu soru sordm🙈
momsturk mercanmeb odası 26 derece merkezi sistem maalesef müdahale edemiyorum. ben şortla geziyorum 😂 sıfır kol zıbın patikli alt için ince pamuklu çorap bir tane de ince üst giydiriyorum. yataktan kalkınca aırtına yelek. ilk zamanlar annem o kadar kalın giydirip bir de battaniyeye sarıyordu çocuk isilik oldu sıcaktan. annem gidince ben hemen düzeni değiştirdim.
sumeyyesmom momsturk aynııyız battanıyeden kurtulduk isilik geçiyor çok şükür benim evde 27-28 bandında askılı zıbın ustune uzun kol uykudan kalkınca yelek bazen 25 e dusunce soguk geliyo ev bana bı uzun kol daha giydiriyorjm😁
Busu mercanmeb sürekli hareket halinde olduğu icin terliyor 24-25 arası oluyor genelde ev kısakollu giydiriyorum ben altına ince pijama veya şort bi de bilek corap 😅
Busu sumeyyesmom ben benimkini böyle giydirsem kızamık çıkarır 🙄 25derecyi bir tık atsın hemen terler evde kısakollu şort gezer
Deletedmom6262 mercanmeb Ev 28 derece hem klima hem ısıtıcı çalışıyor bebeğe atlet üstüne alt üst pijama uykudan uyanınca yelek giydiriyorum
Aylindmr Deletedmom5284 kendisi de açıklamasında daire deyince bir şey oluyor mu demiş 😊 Siz de haklısınız hanımefendi açıklamalarımdan bunu anlıyorsanız polemik yapabileceğim bir durum yok sizinle de.