mercanmeb bizim ev biraz garip, 3 katlı, en alt kat ve bizim kombili ama orta kat sobalı, eşimin amcası doğalgaz bağlatmadı, kiracı var ortada, oturma odamız çok güzel sıcacık oluyo ama yatak odamız serin, o yüzden dayıyorum kombiyi şu an 50-55e evin sıcaklığını bilmiyorum termostat yok, kendimize göre ayarlıyorum, biz tişörtle duruyoruz, bebeğime de askılı iç zıbın ve üstüne uzun kollu altına da tek çoraplı altlardan giydiriyorum, soğuğa alerjim var resmen asla sevmem 😬 geçen ay 600 fatura geldi daha kış gelmeden böyleyse yandık diyorum ama bebeğimden önemli değil, 1 kez hasta oldu şimdiye kadar canımızdan can gitti, bi daha hasta olsun istemiyorum o yüzden yakıyorum allah ne verdiyse, fuzuli alışverişi kıstık şu an sadece yiyecek içecek ve doğalgaz, malum gelen zamlardan keyfi bişey yapılacak bi dönem değil 😬😬 ama sizin ev biraz soğuk gibi, en alt kalttaki Amcamlardan biliyorum ev hep 22 derece kazakla duruyolar evde, eğer durumunuz varsa biraz yükseltin ısıyı gerçekten bebeklerin hasta olması kadar kötü bi durum yok 😬😬😬