Nazlieda Mom5441 benim kızımda öyleydi eldiveni ben takıyorum o cıkarıyordu sonra sonra ucundan ucundan kesiyordum öyle öyle alıştı ama hala uzun olsun tırnakları yine ciziyor kıpkırmızı oluyor birde ben cizmişim gibi ağlıyor 😄😄🙈🙈
Nefess2020 mercanmeb 23 derece uzun kollu zibin üst ve alt pijama giydiriyorum ve çorapsız yatiyor. Sürekli ayaklarını yorganın altından çıkarıyor sabaha kadar üstünü örtmekle uğraşıyorum 😂😂
Aksanurr Ev sobali oyle berbat bisey ki aksama kadar kapı ac kapa terledi mi kontrol et bazen 30 dereceyi buluyor bazen 19 a iniyor napcam bilmiyrm o an üzerinde ne varsa ona da aynusunu yapyrm kahroluyorum bunsicak olunca odun atınca harlaniyor 1 saatnsonra sönüyor sacma bi durum ıste ama cok şükür hher halimize 😪
Yigitkomuz_ hilalibrahimkartalms kombi ısısı degilki o evin derecesi bende evi 22 de tutup kombi ısısını 55 de yakıyorum ev 22 derecenin altına düşünce yaniyo zaten kombi
Selin_bcr Gzmkol ev ara kat bende çok yüksek yakmıyorum aslında ama evin kendi sıcak alt üst katlar yanınca 😃 22 derecede hep annemlerin evi orda da yüzü üşüyor hemen
DominikCumhuriyeti1 CeylininAnnesii kız ben doğl gaz bıle görmedim ama bızım burda 50 derecenın altına düşürmez çekenler
tosbikannesiii mercanmeb gündüz genelde 23 25 arası kıyafetine göre zıbın ince bi swet üzerine hırka altına uzun kol giydirdiysem hırka giydirmem yelek giydiririm kilotlu çorap üzerine ince bi alt gündüz sıcak oluyo gece de ısı 21 22 arası o zaman da 1.5 ilk uyku tulumu altına bi pijama takımıyla giydiriyorum
Hatice47 Asel_lena_mom canım bende gün içinde külotlu çorap giydiriyorum ama gece yatarken cikartiyorum annen anneannem çorapla yatırma der bence üstüne iyi bı yorgan atıp odayı sıcak tutuyorsan külotlu çoraba gerek yok bebisin için diorm o da rahat etsn battaniyenin içinde üşümez minik ayakları ama corap rahatsz edeblr gene de en iyi annesi bilir🌸
Asel_lena_mom Hatice47 Yok her zaman giydirmiyorum ama benim kızım çok üzerini açan bir bebek 2 buçuk aylık ama ayakları ile ittire ittire açıyor o yüzden daha iyi oluyo en azından daha korunaklı benim için🥰
tatarisko-doga mercanmeb En düşük 21 buçuk oluyor kombiyi köklesek ye memleket aoğuk altına iki tane don gitsiroyuem çorap patik üstü tek kat ama örgü yelek giydiriyorum uyanıkken
Eyllebr YorgunAna07 oda ısınız kac derece arayış içindeyım ne alıcagımı bilmiyorm kızm terleyen birisi terletırmı acaba
Ayalayay Ayten1 kaç aylık bebeğiniz altına tek kat mı giydiriyorsunuz ? Uyurken üstüne ne örtüyorsunuz
Ayten1 Ayalayay 22 aylık tek alt tek üst Yatarken alt üst takım giydiriyorum benim oğlum sıcağı sevmiyor malesef üstünü bile açıyor
Zynpada-4ekm icedearth kaç aylık bebeğiniz bizim evde tam bu derecelerde hep sizinki gibi giydirsemmi acaba
icedearth Zynpada-4ekm 3,5 aylığız valla hep kulak burun yanak el ayak kontrol ediyorum soğuk mu sıcak mı, zaten sıcak olursa kendi rahatsız oluyor bunalıyor soğuk olursa da teninden anlaşılıyor bu sıcaklıklara bunlar iyi bence
icedearth Zynpada-4ekm bu arada bu oda ısısı bir de bebeklerin fazla terlemeleri vücutlarındaki tuz dengesi için biraz sıkıntılı siz de deneyerek bir bakın kendi bebeğinize
Alp16 Evim 22 23 derece arası kısa kollu body çoraptalon giydiriyorum üzerinede alt üst takım uyandıktan sonra yelek. Gece yatarken 2 adet uyku tulumum var body üzerine onları giydiriyorum ama eğer kirlideyse kalın battaniye örtüyorum bu giydirdiklerimin üzerine
Buuseg mercanmeb genel olarak 16 derece oluyor ev. Ufo ile ısınıyoruz suan 😔 Uzun kollu zıbın, pijama takımı, üstünede uyku tulumu giydiriyorum. Battaniye ile örtüyorum. Burun filan soğuk oluyor ama ensesi ve göğsü önemli oraları da hep sıcak cok şükür 🙏