CeylininAnnesii Balcicek1 uyuyor çok şükür 🙏🏻 ilkte anlamadım sıcaklık soğukluk olarak düşünmemiştim ama yükseltince uyumaya başladı çok şükür
Bersahefem mercanmeb 21 derece biraz soğuk değil mi cnm.ama doğalgaz fazla ısıtmıyor sanırım bizim ev 26-27 derece bir zıbın üstüne de bi takım giydiriyorum altlı üstlü tek kat giydiriyorum yani gece de üstüne ince battaniye örtüyorum
Selma-aygun37 mercanmeb evimi 23.5 derecenin altına dusurmem 24 un üzerine çıkarmam sürekli takip ederim ona göre doğalgazı kıs aç yaparım atlet üzerine uzun kollu zıbın üzerine ince bı hırka giydiriyorum altada 2 tane patikli pijama yanakları genelde soğuk oluyor
kirmizibalik93 mercanmeb Ev 30-35 derece. Uzun kollu bir çıtçıtlı body, çorap ve kolsuz torbalı uyku tulumu giydiriyorum uyurken. Gündüz ise normal bir çıt çıtlı atlet, çorap alt üst takım 🤗
-erCansu- kirmizibalik93 vıyy evınızın ısısı cok yüksek 23 24 derece ideal olan gecede 20 falan olmalı
Fatos_tekeeva mercanmeb 22-23 derece arası normal giydiriyoruz kolları ayakları buz gibi ne yaptıysak isitamadik
-erCansu- mercanmeb 21 22 derece atlet kulot kalın uzun kol ve kalın bi alt uykudan kalkınca veya banyodan sonra yelek suan 3 yasında tabi kucuk olsa iki kat ince giydirirdim
kirmizibalik93 -erCansu- O derecelerde elleri ayakları buz gibi oldu bebeğimin. Biz bile üşüdük yani. Derece yüksek olsa da sıkıntı olmuyor. Gün içinde zıbın ve çorapla oynadığı da oluyor.
TospikOglusum Bebem07 hiçbir yerini örtme 2.5tog gayet iyi ama burnu ensesi ve karın bölgesi soğuksa usuyodur .terleyip terlemediginide kontrol et canm .terlemek bebekler için kötü bir durum
TospikOglusum Bebem07 iyi canm çünkü tulumun.tog değeri yüksek daha kalın giydirrsen terler ve bu da iyi değil sevgiler
TospikOglusum Kuzucukannesi16 Canm benim burun ense ve karın bölgesi sıcaksa bebek üşümez .iyi arastrmani öneririm burunda bir wtken sevgiler
Angel00 TospikOglusum burun el ve ayaklardan anlaşılmaz diye biliyorum bende ense ve göğsü soguksa üşümüştür diye biliyorum
Yoruldum mercanmeb 23 derece evimiz , kısa kollu zıbın üzerine ince penye tek parça tulum ayağına kısa ince çorap giyiyor .
TospikOglusum Didem11 canm benim beebklerdr usuyup usumeme burun ,ense ve karın bölgesinden anlaşılır mutkala bunlara dikkat et bebeğin küçük ve dikkat etmeni öneririm çünkü hareket etmiyor sevgiler
Didem11 TospikOglusum izlediğim ve takip.ettigim doktorlar burun ve el değilde gogusden kontrol edin diyorlardı bende hep o şekilde yaklaştım. Ayrıca bebeğim hareket ediyor . Hareketsiz değil ki .neyse dikkat ederim teşekürler.
-erCansu- kirmizibalik93 işte nasıl alışırsa öyle gidiyor ya oyuzden alışmıs artık ben o sıcak evde onları giydirsem havale gecirir 😂 arkdsların cocukları hiç terlemiyor mesela normal sıcakta benmkı sucuk
emy_yucek mercanmeb bebekler soguk sevmez evinizin dercesi çok iyi ben dogdugu günden beri yaz kış evin dercesini 21 22 derce tutuyorum uyanık oldgunda alt üst pijama içine atlet giydiriyorum yatarkende bir top tulumla yatırıyorum. Sıcaga alışırsa çok hasta olur bebişiniz kimseyi dinlemeyin. Elleri ayakları soguk olması normal kan dolaşımıyla alakalı bir durum. Üşüdügünü bir tek sırtına elinizi sokun eger soguksa üşüyordur. Yada gögsüne elinizi sokun sıcaksa üşümüyordur. Sıcakta burnu tıkanır bebeişlerinçok rahatsız olurlar. Araştırmalara bakabilirsiniz bu konuda çok netim ben. Kesinlikle çevrenizdekilere kulaklarınızı kapayın.
gocebebirbayan mercanmeb bizim ev 26.3 derece şuan. Üstünde penye kazak , ayağında çift taban çorap , altında da içi yünlü eşofmanı var 10,5 aylık kızım. Kız çocukları üşür diye kim söylemişse yalan söylemiş benim ki yanıyor çünkü 😂😂