Seyma-bugra09 mercanmeb benim 70 de ne alt yakıyo ne üst ev soğuk geliyo bana çocuğum üşür diyede açıyorum kabarık fatura bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Goktugdemet Mevacik benim oğlum 5 buçuk aylık evimiz 23 ,24 aralığında sürekli terliyordu sırtına pamuklu bez koyuyordum geceleri kıyafet değiştiemektense o daha iyi oluyordu uykusu cok dagılmıyordu . Saçları uzundu benim oğlumun kestık onďan çok terlıyormuş bunalıyormuş şimdi terlemiyor doktorada götürdüyseniz bir sıkıntı yoksa dikkat etmediğiniz bir şey vardır onu terleten
Mevacik Goktugdemet saçları da çok uzun değil aslında , dediğiniz gibi sırtına bez de koydum gece onu çıkarıyordum ama yetmiyor yatağa kadar terliyor. Bugün üstünü çok daha ince örttüm pek terlememişti
mrvcr Angelll35 doktorun dediklerini yaptım tabi ki. ama aklım sürekli acaba üşüyo mudur da takılı? bazı şeyleri o kadar yanlış biliyoruz ki, doğrusunu öğrense de kabullenemiyo insan 😞
Angelll35 mrvcr biz hasta olup hava kullanınca direk düşürdük sıcaklığı tam 20 de olmuyor herzaman ama 21 22 nin üstüne çıkmıyoruz
Yenianne2426 22-24 derece arası oluyor, sıfır kol zıbın, patikli alt üst takım ve çorap giydiryorum sadece. Uykudan kalkınca da yelek geçiriyorum üzerine. 3 aylık oğlum. Genelde erkekler sıcak sevmez derler alışmasın istiyorum bende ☺️
Srnd mercanmeb 27 derece atlet üstüne yarım kollu giydiriyorum yatarkende Müslin örtüyorum çok kalın giydirmiyorum asla
Angelll35 Srnd 27 derece çok fazla bence doktorlar en fazla 22 derece olsun diyorlar sıcaklık tıkanmaya sebep oluyor
minikyavrumm mercanmeb 23_24 derece uzunkollu citcitli bady üzerine sweet ve yelek altınada 2 tane kendinden patikli pijama gece yatarken pelus battaniye örtüyorum
Srnd Angelll35 kıyafetleri ona göre ayarlıyoruz yarım kollu giyiyor tıkanmada nem çok yüksekse olur nem oranını hep ideal seviyede tutuyoruz
Arya_Deniz10 mercanmeb Ispartada yaşıyorum 40 derece de doğal gaz ev ısısı sabit 22-23 derece olur… uzun kollu zıbın ince bi kilotlu çorap alt üst takım bitti bu kadar,çocukları ne diye bastırıyorsunuz kızlar terleyince bronşit olma durumu daha riskli Bence tabi herkese saygı duyuyorum
Nazlieda mercanmeb benim evin doğalgazıda 47 de yatak odası küçük peteğide küçük kızımın üzerine yorganı battaniyesini örtüyorum bazen kulagı üşümüş oluyor şapka takıyorum uyurken
Nazlieda Mom5441 benim kızımda öyleydi eldiveni ben takıyorum o cıkarıyordu sonra sonra ucundan ucundan kesiyordum öyle öyle alıştı ama hala uzun olsun tırnakları yine ciziyor kıpkırmızı oluyor birde ben cizmişim gibi ağlıyor 😄😄🙈🙈
Nefess2020 mercanmeb 23 derece uzun kollu zibin üst ve alt pijama giydiriyorum ve çorapsız yatiyor. Sürekli ayaklarını yorganın altından çıkarıyor sabaha kadar üstünü örtmekle uğraşıyorum 😂😂
Aksanurr Ev sobali oyle berbat bisey ki aksama kadar kapı ac kapa terledi mi kontrol et bazen 30 dereceyi buluyor bazen 19 a iniyor napcam bilmiyrm o an üzerinde ne varsa ona da aynusunu yapyrm kahroluyorum bunsicak olunca odun atınca harlaniyor 1 saatnsonra sönüyor sacma bi durum ıste ama cok şükür hher halimize 😪