Balkizlarim ikiKudurukAnnesi Estağfurullah canım coook teşekkür ediyorum düşüncesinizden dolayı düzen oldumu herşey kolay oluyor bide benim kızlar büyük kendi kendilerine oyunlar ben yemek yaparken anlayışlilar şükür ki 💐💜
Duyulurum Yorgunbayan14 ikiKudurukAnnesi Balkizlarim 3 çocuk + 2 ebeveyn 5 kişi var evde. Bunları yapmazsa nasıl doyacaklar 😄 bir tane çocukla belki geçiştirilir ama üç çocuk olunca iş baya ciddileşiyor. Ve maşallah tabi ki 🌸💜
Efemin_Annesi Balkizlarim ahhhhh tatlimi dedin sen nasilda canim cekiyor ama sütüm kalmamis soguktada zor geldi almak
Balkizlarim Yorgunbayan14 Estağfurullah canım düzen oldumu herşey kolay oluyor alıştım artık bu serüvene elimde hızlı olduğu için coook teşekkür ediyorum düşüncen ötürü mahcup oldum şuan Allah razı olsun 💜🥰🥰🥰
Yorgunbayan14 Balkizlarim 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑠𝑎𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚 𝑣𝑒 𝑠𝑒𝑠𝑖𝑚𝑖 𝑘𝑒𝑠𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚😅𝑑𝑎ℎ𝑎 𝑏𝑎𝑡𝑚𝑎𝑑𝑎𝑛 𝑏𝑒𝑐𝑒𝑟𝑖𝑘𝑙𝑖 𝑘𝑎𝑑𝑖𝑛 𝑦𝑎🤩🤩
Efemin_Annesi Balkizlarim bide ben hizli olabilsem elimde telefon tiktokla insta arasinda gidip geliyom 🤦♀️
Balkizlarim Yorgunbayan14 ayyy coook mahcup hissettim bil mukabele canım 💜💜 zamanla olur rayına oturmuş olursun kadının gücü herşeye yeter 🤗
ikiKudurukAnnesi Balkizlarim ama küçük kızın var ya ondan dedim canım benim kızım da 15 aylık mutfakta bir şey yaparken dolapları hep döküyor aşagıya o yüzden uyurken yapıyorum 😂
Efemin_Annesi ikiKudurukAnnesi yağ kayıcak ocaga sonra onu silcem sonra kokusu faln bu yuzden kizartma en son yapacagim sey 😀
Balkizlarim Efemin_Annesi Ben hiç Bir sosyal medya kullanmıyorum gün içinde Tv’de izlemem ilahi sarkilar vs dinleriz rutin belli olduğu zaman inan çok kolay oluyor 👌💜 bir tek burası ve WhatsApp ☺️