Balkizlarim Efemin_Annesi taze fasulye makarna mercimek çorbası havuç kabak tarator ve bisküvili muhallebi çikolata soslu pasta 💐
UcuBulunamayanBant Efemin_Annesi ayh bugün benim menüm çok saçma sapan alakaya maydanoz bişey oldu🤣 yalancı işkembe corbasiyla mercimek köftesi yaptım🤣
ikiKudurukAnnesi Efemin_Annesi domates çorbası bulgur pilavı bir de karışık kızatma yapıcam eşimin gelmesine yakın
Yorgunbayan14 Balkizlarim 𝑦𝑎𝑣𝑔 𝑠𝑒𝑛 𝑛𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑛𝑒 𝑠𝑒𝑛 𝑘𝑖𝑚𝑠𝑖𝑛 𝑘𝑖𝑚 𝑦𝑎𝑣𝑔 ℎ𝑎𝑦𝑖𝑟𝑑𝑖𝑟 𝑠𝑒𝑛 𝑠𝑖ℎ𝑖𝑟𝑙𝑖 𝑚𝑖𝑠𝑖𝑛 3 𝑡𝑎𝑛𝑒 𝑐𝑜𝑐𝑢𝑘𝑙𝑎 𝑛𝑎𝑠𝑖𝑙 𝑏𝑢𝑛𝑙𝑎𝑟𝑖 𝑦𝑎𝑝𝑡𝑖𝑛 😅😅😅
Efemin_Annesi Balkizlarim ahhhhh tatlimi dedin sen nasilda canim cekiyor ama sütüm kalmamis soguktada zor geldi almak
Duyulurum Yorgunbayan14 ikiKudurukAnnesi Balkizlarim 3 çocuk + 2 ebeveyn 5 kişi var evde. Bunları yapmazsa nasıl doyacaklar 😄 bir tane çocukla belki geçiştirilir ama üç çocuk olunca iş baya ciddileşiyor. Ve maşallah tabi ki 🌸💜
Balkizlarim Yorgunbayan14 Estağfurullah canım düzen oldumu herşey kolay oluyor alıştım artık bu serüvene elimde hızlı olduğu için coook teşekkür ediyorum düşüncen ötürü mahcup oldum şuan Allah razı olsun 💜🥰🥰🥰
Efemin_Annesi ikiKudurukAnnesi yağ kayıcak ocaga sonra onu silcem sonra kokusu faln bu yuzden kizartma en son yapacagim sey 😀
Balkizlarim ikiKudurukAnnesi Estağfurullah canım coook teşekkür ediyorum düşüncesinizden dolayı düzen oldumu herşey kolay oluyor bide benim kızlar büyük kendi kendilerine oyunlar ben yemek yaparken anlayışlilar şükür ki 💐💜
Yorgunbayan14 Balkizlarim 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑠𝑎𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚 𝑣𝑒 𝑠𝑒𝑠𝑖𝑚𝑖 𝑘𝑒𝑠𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚😅𝑑𝑎ℎ𝑎 𝑏𝑎𝑡𝑚𝑎𝑑𝑎𝑛 𝑏𝑒𝑐𝑒𝑟𝑖𝑘𝑙𝑖 𝑘𝑎𝑑𝑖𝑛 𝑦𝑎🤩🤩
Efemin_Annesi Balkizlarim bide ben hizli olabilsem elimde telefon tiktokla insta arasinda gidip geliyom 🤦♀️
Balkizlarim Yorgunbayan14 ayyy coook mahcup hissettim bil mukabele canım 💜💜 zamanla olur rayına oturmuş olursun kadının gücü herşeye yeter 🤗
ikiKudurukAnnesi Balkizlarim ama küçük kızın var ya ondan dedim canım benim kızım da 15 aylık mutfakta bir şey yaparken dolapları hep döküyor aşagıya o yüzden uyurken yapıyorum 😂