CeylininAnnesii Efemin_Annesi mantı sütlü tarhana çorbası ve brokoli haşlayacağım tabi kız uyursa hiç niyeti yokta 🙄
Efemin_Annesi Benim dada da pisik olmus 🤦♀️ poposu kıpkırmızı azcık portakal vermistim bi ısırımlık omu ypti bilmiyorum bezle alakasi yok hep degistiririm baska degisik bisi vermedim
halamidagakaldirmislar Efemin_Annesi ben pek bir severim, kabakla daha güzel olur hatta ama kabağım kalmamıştı sade yaptım 🙂☺️ Kabakla denediniz mi
Efemin_Annesi Kalpsizim33 seçtim seninkini hemencik yapim 😀 bbebisi uyuttum simdi söyle sarimsakli bir tarhana misss bide soslu makarna bu saatte baska bisi olmaz
Kalpsizim33 Efemin_Annesi kuzu benimkisi köyden kaynana yapıyor diğer 2 türlü olan biri süt biri ayran tarhanası onlar 2 saat pişmez afiyet olsun
Melek_annesi_06 Efemin_Annesi yeşil fasulye pirinç pilavı salata cacık falan düşünüyorum bakalım kararım değişmezse☺️
Girlmomsss Efemin_Annesi karnabahar yemegi yayla corbasi makarna saray sarmasi yarin icin kofte patates puresi ve corba ertesi gune barbunya pilav salata dusunuyorum 😂
Balkizlarim ikiKudurukAnnesi 8 gün sonra benim küçük kızım 2 yaşında oluyor 🤗🥰 Bende o günlerden geçtim hala arada yapiyor bı şekilde yürüyor düzen ya 😁🌸
baloglum2 Efemin_Annesi analı kızlı yaptım yanına salata,turşu ve ayran. Tatlı olarak da en kolayından bir bisküvili pasta yaptım 🌸
Mom54554 Efemin_Annesi bulgur köftesi, şehriye çorba , çoban salata bende burdan fikir aldım bugün ☺️